Un bărbat a căzut din picioare. A ajuns și a doua ambulanță

Bărbatul, venit să cumpere o mașină, a căzut din picioare după ce i s-a făcut rău. Persoana care îl însoțea a sunat imediat la 112. Incidentul s-a produs în zona târgului de mașini din stânga intrării.

După 5 minute a ajuns ambulanța și au început manevrele de resucitare.

Bărbatul are în jur de 60 de ani.

UPDATE 1. A ajuns și a doua ambulanță. Se continuă manevrele de resucitare. Au fost anunțate rudele.

UPDATE 2. Au trecut zece minute, niciun răspuns. Manevrele de resucitare se continuă, dar șansele readucerii la viață a bărbatului sunt, din păcate, foarte mici.

Update 3, ora 13.00. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au reușit. Bărbatul a fost deconectat de la aparate. La fața locului și-au făcut apariția criminaliștii.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Un bărbat a căzut din picioare. A ajuns și a doua ambulanță

 • A ferit Dumnezeu niste suflete nevinovate ca nu s-a intamplat tragedia in timp ce era la volan si conducea pe vreo sosea……[Leo]

  Răspunde
 • De ce a fost nevoie de a doua ambulanta? Oare pentru ca prima nu avea medic si echipament de resuscitare ? Acesta este sistemul de urgență din România, suna omul la 112 și anunță pacient cu stop cardiac si ei trimit dricul. Vreti salarii mari, nu mai bine primiți niste ani cu executare împreună cu toți politicienii foști si actuali ?

  Răspunde
 • S-avem pardon dar fara sa fiu la fatza locului sau Baba Omida, nici eu nu gasesc o alta explicatie logica a faptului ca a trebuit sa fie adusa si a doua ambulantza……[Leo]

  Răspunde
 • Dacă nu aveți habar cum se face o resuscitare mai bine tăceți din gura! Sunteți 2 băgători de seama care sub nume false postați și aici și pe Facebook.
  O resuscitare necesita cât mai multe ajutoare, sunt protocoale bine definite în aceasta intervenție, pun pariu ca voi va întrebați de ce medicul sta la capul pacientului și nu pune mana la intervenție. Citiți un protocol de resuscitare si abia apoi comentați.
  Voi, ignoranții ăștia, ar trebui sa fiți banati pe viata!

  Răspunde
 • Ptr ala cu potocoalele:
  Si protocoalele alea ,,prevede” cumva ca atunci cand sunt chemati intr-un asemenea caz, trebuie sa vina musai doua ambulantze?
  Daca n-ar fi fost ‘jde sute de cazuri cand ambulantza sosita n-avea un cadru competent, n-avea tub de oxigen sau defibrilator si tot calabalacul necesar resuscitarii , te-as mai intelege. A fost mai acum vreo doi ani un caz cand n-avea nici targa.
  Vorbesti ca sa te afli in ciorba. Unde-i protocolul acela care sa spuna ca la un singur caz trebuie sa vina obligatoriu doua ambulantze? Te pomenesti ca avem prea multe ambulantze si n-au ce face! Te dai destept fara sa ai nici macar 1 mg de logica. Daca ar fi dupa mine eu i-as bana pe viatza pe prostii care se dau destepti…….[Leo]

  Răspunde
 • Oricum mori, pana vine ambulanta, te freaca prin judetean, se uita toti la tine ca prostii, pana se gandesc, pana se razgandesc, te pun pe drum spre Bucuresti si mori pana ajungi acolo, nu ai nicio sansa, asa patesc aproape toti, infarctul este din start condamnare la moarte la noi, rar care scapa.

  Răspunde
 • @gabi
  Sa iti pui scoarte la caruta sa nu dea inteligenta pe afara. Si daca la 112 a fost anunțat pacient in stop cardiac, de ce nu au venit ambele ambulanțe in acelasi moment ? Raspunde si la întrebarea asta nea gabi, priceputu’ satului. Sa inteleg ca asa este protocolul la stațiile de ambulanta, vine un echipaj , constata si apoi mai vine un echipaj si incepe salvarea pacientului. Vai de capul tau si sper sa ai parte de serviciile de urgență doar tu si cei ca tine, care cred ca asa este normal. Apropos, mergi la familia celui in cauza, sa le explici cum stau lucrurile, sunt buni si te vor înțelege.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.