Un bărbat a murit din cauza… sărăciei

Imagine horror, care nu poate fi redată neblurată văzută în această dimineață de cei care au circulat între Vernești și Cândești.

Un bărbat a murit din pricina neatenției unui șofer, lipsei de prevedere a victimei, dar și a sărăciei.

De ce sărăcie ?

1) Ștefan Dragnea, victima, n-avea bani pentru o mașină și împingea pe marginea șoselei Buzău – Brașov o bicicletă de care legase niște lemne de foc

Un șofer de 61 de ani din Nehoiu, care venea la Buzău, la oraș, nu l-a văzut pe bărbatul care împingea la bicicletă. Victima a fost lovită puternic, a zburat prin aer și a căzut cu capul pe betonul stației de benzină Rompetrol (recent amenajată în zonă). Bărbatul (79 de ani, din Vernești) a decedat pe loc.

2) A doua relaționare cu sărăcia e că județul Buzău și România, în general, nu au bani să facă trotuar ori piste de biciclete pe marginea drumurilor naționale între două sate apropiate.

Astfel că un pieton ori un biciclist e nevoit să circule pe marginea carosabilului, lucru aproape sinucigaș în condițiile valorilor uriașe de trafic din aceste zile.

Victima a fost lovită cu farul drept al mașinii, apoi a urmat impactul probabil mortal dintre cap și parbriz. Bărbatul a zburat prin aer înainte de a se prăbuși pe platforma betonată a benzinăriei

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Un bărbat a murit din cauza… sărăciei

 • Dacă nu ai mașină nu înseamnă că ești sărac. Eu am o pensie mică, strâng cât pot și iau lemne organizat, cu transport, ca să nu mor la marginea drumului. Însă nu îmi permit să consum alcool precum victima, Ștefan Dragnea.

  Răspunde
 • @Redactia : gresiti cu afirmatia „județul Buzău și România, în general, nu au bani să facă trotuar ori piste de biciclete” …

  nu este asa …. NU SE VREA … asta este adevarul – bani exista si inca prea multi.

  daca verificati si intelegeti bugetele primariilor si institutiilor publice o sa va dati seama.

  Răspunde
 • Apropo de drumuri judetene !
  De curand dl. Neagu a donat 500.000 euro catre Primaria Chisinau , dar nu are bani de trotuare prin comune !

  Răspunde
 • Câți idioți ca cel care a făcut accidentul au permis și sunt liberi să conducă! E trist și periculos, Dumnezeu să-l ierte pe cel care a murit nevinovat, de mâna unui debil cu permis, chior și fără îndemânare. Să plătească până i-or sări ochii.

  Răspunde
 • Stiti de ce sunt semnalizate bicicletele cu stegulete orizontale si verticale in spate (neghiobii vor râde la afirmație, e ok, tot ei sunt cei care plâng la înmormântări după), accesorii reflectorizante iar utilizatorii poarta casca si vesta reflectorizanta?
  Utrecht – https://www.youtube.com/watch?v=mT6LJwAz7-k&ab_channel=GrigoreVarlam
  Nu compar, doar arat ce pot face oamenii cand lasa creierul sa functioneze (in privinta legilor, a actualizarii lor, respectul fata de restul, conduita etc)

  Cascadorii rasului cand vor fi ”gata” acele „piste” de 1 m latime, de la Buzau. As paria ca chiar si-un olandez s-ar accidenta grav…

  Răspunde
 • …la 79 de ani s-a riscat , ca la ”survivor”… imaginea oricum trebuie dată blurata că așa scrie la lege !…
  peste câteva zile putinelu’ va declara război ucrainei….nu-i va mai arde nimănui de piste de biciclete sau trotinete!…

  Răspunde
 • Tov. Neagu îi umple de bani pe moldovenii de peste Prut (DE CE???), iar drumurile noastre județene sunt vai de ele. Mor oameni săptămânal, dar pe Neagu nu îl interesează.
  Oare buzoienii sunt de acord că banii lor să ajungă la moldoveni?
  Auraș, pune repede de un sondaj online cu această întrebare. Te ține?

  Răspunde
 • Nu știu ce se așteaptă, de nu se face o pistă de biciclete pe distanța Buzău -Berca…Sunt f.multi care fac naveta cu bicicleta, cu scutere ..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.