Un bărbat și o femeie, ambii veniți marți din Italia

Raed Arafat a anunțat în urmă cu câteva minute, în direct la tv, două noi cazuri de coronavirus în România. E vorba de un bărbat și o femeie, ambii întorși marți din Italia. Testele au ieșit pozitive.

Bărbatul are 45 de ani din Maramureș. A fost la doctor în Italia, a ajuns marți în țară cu febră, a fost internat la Clinica de boli infecțioase din Maramureș, apoi transferat la Cluj.

Al doilea caz – o femeie de 38 de ani din Timișoara. A mers la Bergamo (Italia), pe 25 februarie a prezentat primele simptome. Pe 27 februarie a mers la spital, a fost testată, a mers acasă în izolare. Azi, testul său a fost confirmat pozitiv.

Femeia a rămas la centrul din Timișoara, bărbatul a rămas la centrul din Cluj. Ei se adugă bărbatului din jud. Gorj, confirmat în urmă cu două zile.

La Buzău au fost recoltate probe pentru analize pentru cinci persoane, iar rezultatele în cazul a 4 dintre ele au arătat că nu sunt infectate cu noul coronavirus. Pentru cealaltă sunt așteptate rezultatele de la Institutul ”Matei Balș”. 

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Un bărbat și o femeie, ambii veniți marți din Italia

  • Azi un coleg comenta nebunia din supermarketuri. Un alt coleg vine cu o replica geniala: bai, OMS-ul ne indeamna sa ne spalam mainile, nu creierele!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.