Un „berbec” din Buzău lovește repetat ușile unui local din Crâng

Imaginile au fost trimise către redacția buzoienii.ro probabil de un „prieten”.

Clipul video surprinde acțiunea violentă a unui tânăr care lovește în mod repetat ușile unui restaurant din Crâng cu scopul de a forța intrarea.

Tânărul „berbec” ar fi un puști din Micro III

E vorba de restaurantul Vidatti de la intrarea în Crâng al cărui ultim proprietar cunoscut e Dan Tulpan, fostul jucător și președinte al Gloriei.

Restaurantul nu mai funcționează de ceva vreme și are geamurile sparte:

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Un „berbec” din Buzău lovește repetat ușile unui local din Crâng

 • Poate primesc parintii o amenda ceva. Ei rezultatul „muncii” lor. E plina tara de cocalari penibili crescuti de alti cocalari penibili, adica de parintii lor.

  Răspunde
 • Este un adolescent cu un sigur neuron. Neuronul se afla în spatele acelor uși și tânărul încerca sa-l recupereze. Din nefericire se pare ca nu l-a recuperat. Poate mai au la Sapoca neuroni pentru acest individ, injectabili neapărat.

  Răspunde
 • Oile tinere, care provin din oile batrane.

  Răspunde
 • Mereu e vorba de parinti si de educatia primita.Nu e intotdeauna vina lor.Conteaza anturajul si optiunile imediate.Daca baiatul e asa de bun la demolari de ce nu e adus la politie si pus la treaba ca e destul de daramat in oras.Si e valabil si pentru alti golanasi care au impresia ca li se cuvine totul.

  Răspunde
 • „Berbeci” suntem noi toți și statul prin reprezentanții săi, domnule Tereaca, pentru că suportăm asemenea specimene, mai mult, le indexăm alocațiile, le plătim facturile și le dăm părinților tot felul de alte ajutoare, fără să le pretindem nimic în schimb, nici măcar un minim de civilizație, doar pentru că singurul lor neuron poate fi manipulat la vot extrem de ușor!

  Răspunde
 • Ba in 99% din cazuri e vina parintilor. Chiar si cand nu pare la prima vedere.

  Răspunde
 • Ce a gresit baiatul mai exact? Vi se pare voua ca locul respectiv merita altceva?
  Acea sursa de gunoi trebuia demolata de mult, este un loc tinut degeaba. Poate ca baiatul a facut ce trebuia facut de catre autoritati demult, sa ia un pic de atitudine in fata dispretului unora.
  Iar generalizarea ca parintii sunt de vina este gresita. Ati uitat se pare ce faceam noi cand eram ca ei, eram salbatici de-a dreptul. Copiii de azi fac parte dintr-o generatie cu mult mai buna decat am fost noi, cei aflati la 40+, chiar daca sunt crescuti de noi, generatia cu cheia de gat.

  Răspunde
 • Pentru AnoMim . Salbatic ai fost tu . Salbatic esti si astazi pentru ca incurajezi astfel de comportamente .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.