Un buzoian fericit. Azi, la 37 de ani, a devenit tăticul unui băiețel sănătos

Prezența lui a fost reclamată astăzi în ședința Consiliului Local când s-a ajuns la discuțiile despre regulamentul de funcționare al piețelor din Buzău. 

„E absent supermotivat. Băiatul e la maternitate acum. Tocmai i s-a născut un băiețel”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Moment în care în sală s-a produs ilaritate, iar consilierii i-au urat absentului „să-i trăiască”.

E vorba de Daniel August, șeful de la SC Piețe, Târguri și Oboare.

„Da, sunt extrem de fericit. E primul meu copil. L-am făcut cam târziu, recunosc, am 37 de ani. Băiețelul e sănătos, 3,5 kg și 52 de centimetri. I-am pus împreună cu Alina, soția mea, numele de Nicolas Dominic. Nicolas de la tatăl meu, Nicolae. Din păcate, n-a mai apucat să-și vadă nepotul, a murit în urmă cu doi ani, de Crăciun, într-un teribil accident de muncă. Dar, acum sunt bucuros,  o țin din chef în chef. Ieri a fost ziua surorii mele, Petronela, azi e venit nașterea băiețelului, iar mâine e ziua mamei mele. Bucuros sunt, de fapt, de mai multă vreme, căci și Drăgaica, eveniment de care m-am ocupat alături de colegii mei a ieșit neașteptat de bine”, ne-a spus, azi, Daniel August.

Acesta este vechi membru PSD, a fost vicepreședinte pe municipiul Buzău la organizația de tineret a PSD, iar acum este vicepreședinte la organizația de seniori, tot pe municipiu.    

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.