Un buzoian s-a întâlnit azi cu ursul între Pârscov și Berca. Iată cât de mare avea laba! Urmăriți și clipul video cu ursul

Un buzoian, Claudiu Luntraru, din Berca de fel, s-a întâlnit azi pe deal, între Berca și Pârscov, aproape de satul Robești, cu ditamai ursul. Buzoianul și-a înfrânt frica și a filmat animalul de la distanță. Apoi, a început să fluiere și să urle pentru a-l îndepăra. Când a juns acasă a postat materialul următor pe Facebook.

#URSUL_Măăă_Live_Necenzurat !
Azi, la hotarul ce desparte Comuna Pârscov de Comuna Berca, în locația Valea Sondelor Satul Robești, un URS de aproximativ 250-300 kg! Pe care abia l-am urnit, la deal, spre pădure ( Dâlma ) Dar culmea ! A trecut prin Satul Oleșești unde mai sunt câțiva localnici. Întrebarea este…..CE MAMA DRACULUI CAUTA ÎNTR-O ZONĂ FĂRĂ PĂDURE ? Va veni vremea, pleacă OMUL la munca câmpului, iar familia îi va găsi doar încălțămintea”

Buzoianul de 38 de ani a avut curaj și s-a luat cu câinii după urs. Când a ajuns jos a făcut o poză pentru a evidenția cât de mare avea ursul laba!

„După ce am întrerupt filmarea, ne-am băgat la el să-l urnim la deal spre Dâlma. Cât a stat în buhaci a avut URSUL spor, dar când a ieșit la limpeziș a fugit de nu s-au putut ține câinii după el.Cât e de mare Kabral l-a scos URSUL din mărăcini de urgență!”


Miercuri, doi buzoieni s-au întâlnit de asemenea cu ursul la Chiojdu. Mai exact, cu o ursoaică însoțită de pui, care i-a atacat. Bărbații de 35 și 60 de ani au fost tăvăliți serios dar au reușit să scape cu viață. Ambii au ajuns la Spitalul Județean.

Mai jos este prezentat clipul video al întâlnirii de astăzi. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938 sau pe e-mail la aurastereaca@gmail.com

 

loading...

2 comentarii la „Un buzoian s-a întâlnit azi cu ursul între Pârscov și Berca. Iată cât de mare avea laba! Urmăriți și clipul video cu ursul

  • Bietul om , avea și nădragii largi . După ce s-a căcat pe el de frică , i-a căzut „ eclerul ” , a alunecat pe el și n-a mai apucat să filmeze ursul !

    Răspunde
  • De acum ciobanii să fie dotați cu cuțite de lemn.
    …Pentru curățarea izmenelor!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.