Un cabinet medical pt. urgențe va începe să funcționeze la Buzău

E o veste bună pentru buzoieni. Peste câteva zile va începe să funcționeze la Buzău un cabinet stomatologic pentru urgențe.

S-a ales cabinetul de la Spitalul Județean, iar pentru funcționarea acestuia și-au dat mâna Consiliul Județean și Primăria Buzău.

„Noi, Consiliul Județean, vom asigura instrumentarul necesar, iar Primăria Buzău medicii stomatologici și asistentele de la cabinetele școlare. Am primit de la Colegiul Medicilor Stomatologi echipamentele și materialele necesare. Mâine vor sosi primele materiale”, a anunțat Emanoil Neagu.

O veste bună există și pentru cabinetele medicilor de familie.

„Am încheiat un parteneriat cu Colegiul Medicilor pentru ca fiecare medic de familie din județul Buzău să primească un pachet cu măști și mănuși. Fiecare cutie conține câte 50 de măști și de mănuși. Colegiul Medicilor a contribuit cu 100 de mii de lei, restul sumei o punem noi de la Consiliul Județean”, a adăugat Neagu.

În jud/ Buzău sunt 620 de cabinete de medicină de familie
https://www.facebook.com/petreemanoil.neagu.7/videos/1036577520043959/?t=266

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Un cabinet medical pt. urgențe va începe să funcționeze la Buzău

  • Asta imi aminteste de celebrele coproductii romano-franceze, precum “Serbarile galante”: noi cu butaforia si caii, ei cu regizorii si actorii…

  • Asociatia”CJ+Primaria” nu poate sa faca un teledon local sa achizitioneze ventilatoare. Oameni buni sa ntelegem ca fara ventilatoare in cazuri grave marea majoritate nu au nici o sansa.La terapie intensiva sunt indispensabile. D-na doctor pensie lunga, pacat ca experienta dvs. acum cand ne este greu o sa lipseasca.

  • Cam” subtire “program si nu concorda cu programul din ordonanta. La asa investitie programul 09.00-21.00 in 2 schimburi era mai indicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.