AZI. Un căprior, găsit agonizând în Crâng. Ce s-a întâmplat

„Un început de săptămână trist! Un căprior a fost găsit agonizând în vecinătatea eleșteului din Crâng având o dublă fractură la un picior. Nu a fost lovit de vreo mașină pe alei, ci a suferit un accident, probabil alergat de câini în pădure!”, a anunțat pe facebook viceprimarul Ionuț Apostu.

„Împreună cu medicul veterinar al Urbis Serv și reprezentanții Ocolului Silvic am încercat să găsim soluții pentru salvarea acestui exemplar. Îi mulțumesc public medicului veterinar Valentin Doană pentru sprijinul acordat! Cu piciorul în gips, căpriorul a ajuns prin grija Urbis Serv la Centrul de Reabilitare pentru animale sălbatice de la Petrești(Vrancea)” a adăugat Apostu.

„Chiar dacă sunt șanse minime de recuperare, este de datoria noastră a buzoienilor să facem toate eforturile pentru salvarea faunei din pădurea Crâng. Eu am toată încrederea că medicii veterinari vor reuși să-i salveze piciorul și o să-l revedem din nou zburdând prin Crâng. #iubimanimalele#iubimCrângul”. a încheiat viceprimarul.

Publicată de Ionut Sorin Apostu pe Luni, 12 august 2019

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „AZI. Un căprior, găsit agonizând în Crâng. Ce s-a întâmplat

 • De ce sanse minime???la tara oamenii golosesc metode mai simple(fara gips) si rezolva problemele.
  Ca si in cazul unui om
  Daca se vrea se poate.

 • Viceprimarul nu s-a gandit sa faca ceva in legatura cu cainii din Crang, caini ce apartin celor de la Compania de Apa (multi maidanezi lasati liberi prin parc si padure) si lui Brebeanu-Seratta (are lupi lasati liberi)?
  Daca intra un cetatean cu un caine cat palma nelegat sar politistii pe el si il abuzeaza cu amenzi, in timp ce pe altii care au haite intregi de caini mari si agresivi lasati liberi ii protejeaza si se fac ca nu vad si nu cunosc, ca detinatorii cainilor au sefi cu pile in primarie si au imunitate in fata legii, se baga totul sub pres.

 • Am fost alergat de caini , eram cu copilul cu bicicletele. Daca patea ceva copilul ii taram in tribunale 10 ani…
  Degeaba au asfaltat si varuit….

 • Poate problema cainilor in Crang se va rezolva cu niste bucati de carne,salam ‘asezonate’ cu niscaiva otrava,daca nu se poate rezolva prinderea lor de catre cei de la ecarisaj si ducerea lor la adaposturile pentru animale. Oricum e de preferat o intalnire cu un caprior pe aleile parcului, decat cu o haita de javre .

 • Pacat de caprioare, le-am vazut si eu prin parc.
  Ar trebui protejate de primarie prin eliminarea cainilor de acolo.
  Deasemenea protejati si cetatenii din parc, ca si ei sunt alergati si agresati de caini, doar din noroc nu se intampla sa se lase cu victime umane mutilate sau decedate. Noroc ca parintii sunt atenti la copil si stau bine pe picioare in fata cainilor si ii izgonesc, ca altfel…
  Pe aleia Caprioarei (spre Patinuar) si pe aleia Mistretului (spre Bastan) daca circuli cu bicicleta mai sar de prin padure tot felul de caini agresivi care te alearga sa te omoare, unii sunt caini de paza, se vede ca sunt de rasa, altii sunt comunitari, dar toti sunt mari si agresivi, daca apuca sa sara pe tine n-ai scapare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.