Un colonel de informații la Gloria. El este noul șef al clubului din Crâng

Domnul din imagine a fost prezentat azi într-o conferință de presă drept noul director general al SCM Gloria Buzău.

„Sunt militar de carieră, colonel, pensionat de curând. Ultima dată am activat în cadrul Brigăzii de Informații (UM0200), unitatea la care se ajunge dinspre Cimitirul Eroilor trecând peste calea ferată. Am condus în carieră diverse structuri militare. Dintre funcțiile cele mai importante vă pot spune că am fost comandant de batalion și șef de stat major. Sunt căsătorit, am doi copii, n-am făcut sport de performanță, dar pot spune că am fost întotdeauna un bun sportiv. Am fost parașutist, scafandru, am practicat artele marțiale, iar mai recent jogging-ul și fitness-ul. Deocamdată am preluat această funcție ca interimar, pentru trei luni, până se ține concursul pe post. Dar nu vă ascund că mă voi prezenta la concurs, vrea să rămân în această funcție”, le-a spus azi Ion Cazan ziariștilor.

Citește și articolul: Satisfacție în aceste zile pentru criticii primarului Toma. „Sigur le-a luat dracu’ pe toate!”

Cazan a recunoscut că după pensionare, pentru a se menține activ, și-a depus un CV la Primăria Buzău, fără a viza însă un post anume.

Iar turbulențele de la vârful clubului sportiv al primăriei l-au „parașutat” la SCM Gloria.

E clar că primarul Toma l-a ales pe Cazan gândind că în acest fel se va asigura că la conducerea clubului va fi un tip corect, onest, mai pe românește că nu va atenta în scop personal la miliardele direcționate de primărie către sport.

„Voi pune pe cineva care nu a mai lucrat în lumea sportului. Consider că nu-i necesar. Mă interesează să fie un bun administrator. Cel puțin așa gândesc eu, care vin din lumea afacerilor”, a dat a se înțelege Toma cu câteva zile în urmă.

Noul șef din Crâng va avea de administrat un club tânăr, dar care s-a extins în doar câteva luni la zece secții sportive. Din acestea, cele mai importante trei (fotbal, handbal, rugby) vizează promovarea imediată.

Citește și articolul: Știrea zilei la Buzău! Au început să circule! De bucurie, un domn a împărțit de dimineață flori

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

14 comentarii la „Un colonel de informații la Gloria. El este noul șef al clubului din Crâng

 • Aici parerea mea s-a produs o mare nedreptate celorlalti sportivi cu un palmares foarte bun in fotbal.

 • Acest colonel de informatii nu a lucrat la “celebrul” Batalion 404 de cercetare diversiune din Crang? Oare se pricepe si la ….”tir”?Pe unde faceai “sport” in decembrie 1989,tovarase colonel?…….Asa,ca…..fapt divers.

 • FELICITARI !

 • Domnule suspicios ,nu va dati cu parerea despre un om ,pe care nu-l cunoașteți ,parerea mea este ca dumneata ascunzi ceva necurat ori sunteti invidios ,si de pricepere dumnealui nu-l poate concura nimeni niciodată !Mult succes domnule colonel!

 • Pentru “Sava Mihaela”:Nu sunt absolut deloc invidios pe niste indivizi pe care nu ii cunosc si ii detest.Pe tine ce te “leaga” de acest ofiter de informatii?Ati fost colegi,sunteti rude sau ai fost “sursa” (turnatoare) pentru astfel de persoane? Am detestat mereu astfel de “ofiteri de informatii”.

 • Pingback:

 • Tipic romanesc.

 • Cine poate oase roade. Ce pensie are domnul colconel in rezerva?

 • Tinerii din tara asta unde sa mai munceasca? De ce nu face dumnealui un voluntariat/ consiliere primariei sau serviciului respectiv si nu indruma un tanar energic si dornic de munca, daca tot ii permit timpul si experienta?

 • Vezi ca deja o dai in jigniri, bai suspiciosule. Ar trebui sa-ti retragi cele afirmate, daca ai putina demnitate. Desi, dupa cum postezi, la acest capitol ai carente enorme. Esti jalnic ca si caracter, dar, daca ai mai avea putina omenie in tine, ai putea sa te sinucizi, devenind, postmortem, un mare caracter. Cu nu o sa o faci, vei rămâne un individ de cea mai josnica speta…

 • Succes !

 • Pentru Laurentiu – Poti fi sigur ca pensia este de cel putin 6500-8000RON.Cine zice altceva,poti fi sigur ca minte.Talonul de pensie al colonelului iti poate “spune” cu exactitate.

 • Felicitari si spor in ceea ce v-ati propus !

 • Waw, chiar vă interesează ce pensie are? Păi înrolați-vă cam 35 de ani în armată și o să vedeți ce pensie primiți! Neam de mioritici …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.