Un furt reușit. Cum au procedat hoții

BMW-ul din imagine a fost furat la miezul nopții din fața unui bloc de pe str. Independenței, aproape de intersecția cu Bd. 1 decembrie.

„Cei de la poliție n-au găsit niciun indiciu. Au trecut șapte luni de atunci. Ne-am luat adio. Nu s-a furat cu platforma, cel mai probabil hoții și-au confecționat cheie. Soțul meu a găsit la un vecin imagini cu mașina când iese de pe Independenței” , ne-a declarat proprietara.

Situație absurdă

Femeia nu mai are mașina, dar trebuie să plătească impozit la primărie pentru ea.

„E o lege strâmbă. Am făcut cerere la primărie ptr. a nu mai plăti impozitul mașinii cu dovada de furt de la politie. Dar mi s-a răspuns că nu se poate pentru că nu e radiată de la furturi. Pe de altă parte, dacă o radiez, se clasează dosarul”, a povestit proprietara.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Un furt reușit. Cum au procedat hoții

 • Fica mea a fost ,, PRĂDATĂ ” DE SUMA DE 8000 LEI DIN MAȘINĂ, ÎMPREUNĂ CU ALTE BUNURI PERSONALE ,TELEFOANE…ETC…..NICI PANA-N ZIUA DE AZI , NU S-SU GASIT FĂPTAȘII…..ASTA NU ESTE POLIȚIE !!!!!!!….. PENTRU CE I-SI IAU SALARIILE?????……

  Răspunde
 • @Victima – polițiștii nu pot face minuni. De cele mai multe ori este și vina noastră când suntem furați pentru că nu știm să avem grijă de bunurile noastre. De cele mai multe ori autorii infracțiunilor sunt prinși, iar prejudiciul recuperat.
  În cazul de față, furtul s-a făcut folosind una dintre cheile autoturismului în cauză, dar și pentru „alte datorii” către vânzători… Puțini știu că unele mașini, în special cele premium, au trei sau chiar patru chei, una dintre acestea fiind „cheia mama”, cea după care se pot confecționa alte chei.

  P.S. @Victima înțeleg că ești supărat/supărată, dar nu înțeleg de ce faultezi în așa hal limba română.

  P.P.S. Domnule Tereacă poate reușiți să editați comentariile agramate sau chiar să le ștergeți.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.