Un hoț cam bădăran. Iată ce s-a întâmplat azi la prânz în parcul Crâng

Un buzoian a rămas azi fără portofel și fără telefon mobil.

În portofel avea în jur de 800 de lei, iar telefonul mobil este apreciat la 300 de lei.

Despre hoț se poate spune că a fost cam bădăran. Nu a deschis portiera ca un profesionist în domeniu, ci a spart geamul cu ditamai bordura.

Spargerea și furtul s-au produs în parcul Crâng, în dreptul barierei din preajma cortului de nunți.

„S-a întâmplat în jur de 01.30. Am ajuns în Crâng la ora 01.00, iar la două m-am întors la mașină. Atunci am văzut geamul spart cu bordura. Greșeala mea e că am lăsat portofelul la vedere. Se vedea și telefonul mobil, dar mai puțin. N-aveam acte în portofel, doar bani. Mă gândesc că hoțul n-a fost de meserie. A spart geamul cu bordura și n-a furat și casetofonul auto. Din fericire, n-a umblat și în portbagaj, aveam acolo un laptop. După această pățanie le dau și eu un sfat buzoienilor să nu lase în mașină bunuri la vedere. Din câte mi-au spus polițiștii, ar fi al cincilea furt produs în acest an în locul respectiv în aceeași manieră”, ne-a declarat păgubitul.

În caz că există cineva care a văzut incidentul sau a sesizat ceva suspect se pot da informații prin comentarii la acest articol.

Citește și articolul: Tragedie într-o familie de buzoieni. Băiețelul de 6 ani a zbughit-o din mâna bunicii în stradă…

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Un hoț cam bădăran. Iată ce s-a întâmplat azi la prânz în parcul Crâng

 • acest mod de operare a fost intalnit in trecut si la Telibasa Raul Ionut, cunoscut spargator acum ani buni. Acesta a fugit dupa o perioada in Spania, pentru a scapa de puscarie, unde s-a facut remarcat tot prin acelasi tip de infractiuni. Dupa ce a fost prins, acesta a fost inchis in Romania dar a scapat in urma cu cativa ani. Verificati cazul petrecut in urma cu ani… in spate pe Unirii Sud in spate la statia de taxi , in parcare, cand a devastat pe putin 3 masini … nu doar ca a furat din ele. Presupunerea mea este ca el se afla la mijloc, acesta obisnuind sa merga cu bicicleta si sa bea „la greu” prin Parcul Crang…

  Răspunde
 • http://arhiva.gov.ro/romani-extradati__l1a57768.html

  – de la Madrid va fi extrădat la ora 17.45 numitul:
  TELIBAŞA RAUL IONUŢ, de 26 de ani, din Buzău, jud. Buzău, împotriva căruia Judecătoria Buzău a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

  Răspunde
 • Știți zicala aia care circulă printre hoți și tâlhari „„Iuțeală de mână și nebăgare de seamă .Sper ca altă dată să fiți mai prudent .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.