Un Hummer și mai mulți militari în frunte cu generalul Vlad au oprit azi la CJ Buzău

Celebrul vehicul blindat al armatei SUA a oprit azi în fața CJ Buzău.

Câțiva militari grăbiți, în fruntea cărora se afla chiar generalul Vlad, comandantul armatei de la Buzău, au pătruns în clădire.

Peste un minut s-au întors cu șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu, căruia i s-a indicat unde să se urce.

„Ce se întîmplă domnu’ președinte ? E război ? V-au luat în aramată”, i-au strigat câțiva consilieri, rămași să discute pe trotuar după ședința de CJ.

Neagu nu i-a auzit, era grăbit să nu-i deranjeze pe militari.

Ulterior am aflat că militarii au venit să-l ia pe Neagu pentru a-l duce pe șeful CJ Buzău în vârful muntelui, la Gura Teghii. Hummerul era potrivit din cauza drumului forestiar până sus pe vârful Giurgiu – 1443 metri.

Acolo urma să înceapă festivitatea de inaugurare a unui observator montan la intersecția celor trei mari provincii românești. Moldova, Ardealul și Muntenia.

Intitulat „Punctul Frăției Neamului Românesc”, observatorul a fost realizat de Direcția Silvică Buzău și face parte din seria evenimentelor dedicate centenarului.

După vizita la Gura Teghii, Neagu – însoțit de mai mulți consilieri și de Ansamblul Plaiurile Mioriției – Neagu va merge în weekend în Republica Moldova la un eveniment dedicat de asemenea Centenarului. Zeci de mii de români vor trece Prutul în acest zile pentru a participa la manifestația de la Chișinău.

loading...

4 comentarii la „Un Hummer și mai mulți militari în frunte cu generalul Vlad au oprit azi la CJ Buzău

  • Acel Hummer este de fapt un Vamtac!

  • Si e facut de spanioli 😉

  • Touchè! Uro vamtac

  • E bine că Prezidentul nostru peste județ are o agendă de lucru încărcată ! Să fie oare cântecul de lebădă pentru acest mandat ? E totuși un om ( încă ) tânăr …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.