Slider

Un INDIAN face campanie pt. Pro România

E vedeta campaniei electorale de la Berca.

Bandhu are 27 de ani și e în România de un an și jumătate.

E prezent zi de zi pe străzile din Berca în alaiul electoral al echipei locale a Pro România. Lumea se uită curioasă către el și se miră când află că e „indian din India”.

„A venit în România cu vreun an și jumătate în urmă pentru a lucra la fabrica de lapte de la Pleșești. E un băiat respectuos, muncitor și cuminte. Mi-a atras atenția și ne-am împrietenit. L-am luat acasă, e ca și fiul meu, face parte din familie. Pentru că eu candidez acum la Primăria Berca și la Consiliul Local, Bandhu vine cu mine în campanie ca să mă ajute. Nu i-am cerut eu asta, așa vrea el. Cred că îi place, iar lumea îl place și pe el”, ne-a spus Dan Vânt, candidatul local al Pro România.

Bandhu Kushwaha alături de Dan Vânt

Pentru că nu e cetățean român (și nici al vreunei țări din U.E) Bandhu nu poate vota și nu poate candida. Poate o va face după ce va locui opt ani în România.

Bandu, în vacanță, alături de familia adoptivă
Și aici, Bandhu în campanie, împărțind pliante cu Pro România

loading...

5 comentarii la „Un INDIAN face campanie pt. Pro România

 • Bine ca toti cei din Berca s-au lamurit ca nu-i indian din Simileasca.
  In rest castiga si el un ban facand o activitate politica foarte cinstita, nu zgomotoasa, grobiana si imbecila precum cea a lui Marian Ceausescu, marele sustinator al clicii mafiote iohanniste…….[Leo]

 • Greșești măi tov Leo….Raj Kapoor a fost infiltrat în Pro România tocmai de eternul malefic Iohannis.
  Tov Leo….nu mai tot sta pe coadă, tovarășe,…ia legătura cu colegul matale de lovitură de stat, tov Iliescu…. două-trei garnituri de tren umplute cu intelectuali cu lămpaș ar rezolva și “problema Iohannis”….
  Aaaaa…scuze tov Leo….am uitat…suntem deja în NATO și UE….cât ghinion pentru un nomenclaturist de frunte ca dvs…erou al muncii socialiste ( stahanovist veritabil) …erou al “revoluției”…etc…etc.
  Nu uitați de pastile !!!

 • La unii le fac campanie unii mai “broneti” ca Bandhu ,un tigan de import,la altii le fac campanie niste stahanovisti -kaghebisti ca Leo,acest Bula cules de prin taigaua ruseasca.Oricum si optiunile unuia si al altuia sunt doar “bancuri cu Bula”.Pe cand Bandhu este doar un Gaga nevinovat, care nu intelege nimic din ceea ce face,Leo-bula ,acest “revolutionar -anarhist” este “dus cu pluta”.

 • @Campania cu Prosti si Scarbe
  Daca sunteti idioti, nu confundati totusi indienii-indieni si civilizatia indiana, cu ,,civilizatia” din Simileasca. Pe cand indienii scriau poeme ca Mahabharata si Ramayana, sau cand il bateau pe marele Alexandru Macedon de i-au scos din cap toate visele de mare cuceritor, dacii nostri inca nu coborasera din copaci.
  Se vede clar ca bietul om are mult bun simtz, treaba care nu-i place deloc marlanului muntenesc, invatat sa scuipe ca un porc si sa se dea important si destept fara sa fie……[Leo]

 • Dle Tereaca, cred ca ar fi momentul sa-i cenzurezi acestui individ anumite cuvinte si expresii care nu fac cinste unui dialog normal.Nu credeti ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.