Un lucru important reușit de Ilie Stan

Fotografiile din acest articol sunt de la ultimul meci al Gloriei.

Mai exact de la victoria (7-0) cu Sportul Snagov. Partidă la care au asistat în jur de 4.500 de spectatori. La fel ca în prima etapă cu Csikszereda.

Dincolo de rezultatele pozitive, care au plasat temporar Gloria pe locul 1, antrenorul Ilie Stan are și meritul de a fi readus lumea la stadion.

Pentru ca aceste mii de spectatori să vină la meci (și să-și cumpere bilet) și etapa viitoare cu Dacia Mioveni, e nevoie ca Gloria să nu piardă duminică, în deplasare cu „U” Cluj.

Atenție, meciul se vede live la tv, duminică de la ora 15.30, pe Digisport 1.

Trei mici avantaje pt. Gloria

În primul rând, trebuie spus că meciul nu se va juca la Cluj, ci la Tg. Mureș. Cluj Arena a rămas fără iarbă după festivalul Untold.

Apoi, „U” nu va avea nici măcar suporteri. După incidentele provocate de fani la barajul cu Hermannstadt, „U” a fost pedepsită să joace patru meciuri cu porțile închise. În ultimul rând, „șepcile” roșii n-au început grozav campionatul, pierzând în deplasare la Reșița și la Pitești.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Un lucru important reușit de Ilie Stan

  • Suporterii … “să vină la meci (și să-și cumpere bilet)” !
    Bine zis !
    Sunt curios cati “spectatori” de la tribuna VIP platesc biletul !
    Pentru mine raman niste VIP-uri de carton , niste pomanagii cu staif!

  • Cei din tribuna VIP nu plătesc niciun bilet! Nici măcar nu sunt sponsori ai echipei, deși în marea lor majoritate sunt patroni de firme. Au acces pe baza invitațiilor date de către conducerea Gloriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.