Un microb luat în spital i-au distrus nasul și cerul gurii!

Ce vedeți și ce veți citi mai jos sunt o imagine și o poveste tristă până la lacrimi.

Ionuț are 9 ani, dar viața a fost aspră cu el. La un anișor un microb luat în spital l-a desfigurat și i-a distrus cerul gurii. A ajuns în comă și doar printr-un noroc nu a fost deconectat de la aparate. I s-a prezis că va muri, firma unde lucra tatăl a trimis cele necesare înmormântării. Părinții, de condiție materială modestă, dar cu suflet mare, și-au dat inclusiv acceptul pentru prelevarea de organe, gândindu-se că vor ajuta astfel alți copii.

Dar Ionuț s-a încăpățânat să traiască și a reușit. Acum, la 9 ani, o asociație caritabilă, i s-a alăturat micuțului buzoian. Ionuț poate deveni un copil normal! I se pot reconstrui năsucul, cerul gurii, dantura. Costul total e aproximat la 45.000 €. Buzoienii cu suflet sunt rugați să doneze, atât cât pot, pentru Ionuț.

„Dragi oameni de bine,

Eu sunt Ionuț sau “baiatul fara nasuc”,  am 9 anișori si locuiesc in Comuna Vernești, Jud Buzău. Mai am 3 frățiori, pe care îi iubesc tare mult! M-am născut un băiețel normal, însă la 1 an si 2 luni, am fost internat în spital, fără mămica mea, cu pneumonie și otită. Acolo, am contactat un microb care m-a desfigurat fizic (nasul și cerul gurii au necrozat). La vizită tăticul meu nici măcar nu m-a recunoscut, spunandu-i mamei: Acela nu este copilul nostru!

În urma complicațiilor am fost transferat la București fără ca părinții mei să știe, am fost în comă iar doctorii convinși că nu mai am șanse de supraviețuite au hotărât să mă deconecteze de la aparate!

Atunci s-a produs primul miracol! Ceva a intervenit și au amânat procedura pentru câteva ore iar eu m-am trezit. Am fost internat multe luni si de multe ori, multe analize, mult timp fără părinții mei, multe plânsete.  Între timp compania unde lucra tăticul meu au trimis la București, cele necesare pentru înmormântare! Părinții mei au fost întrebați dacă sunt de acord cu prelevarea de organe și gândindu-se la binele altor copii, au acceptat!

Am nevoie de voi ca să pot avea o copilărie normală! Eu nu am indemnizație, iar salariul tăticului meu abia ne ajunge să trăim de pe o zi pe alta, este imposibil pentru ei sa stranga peste 45.000 de euro 🥺

Urmează să o iau de la capăt, cu investigatii medicale, controale, tratamente, operații pentru reconstruirea boltei palatine, intervenții la nivelul danturii și reconstruirea nasului, însă nu mă tem pentru că știu că TOTUL VA FI BINE iar ceilalti copii nu o sa mai rada de mine!

Alte modalitati prin care puteti dona Campania “Totul Va Fi Bine, Ionut” Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE  CIF: 42758877  Conturi BCR: RO27RNCB0096167685400001 (LEI)

RO75RNCB0490167685400001 (EUR) COD SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX

Cont PayPal: paypal.me/totulvafibine

Direct pe site la secțiunea donează (fără comision în lei sau euro) https://asociatiatotulvafibine.ro/

Aici puteți vedea povestea detaliată  https://asociatiatotulvafibine.ro/totul-va-fi-bine-ionut/

Orice sumă oricât de mică pentru mine contează și ma va ajuta în acest lung demers

 Orice share/ distribuire ajută!

Va multumesc anticipat pentru orice gest faceti pentru mine!”


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.