Un nou cartier atacat de Urbis Serv la comanda Primăriei Bz.

După Dorobanți I și II plus Broșteni, Urbis Serv a primit comandă de la Primăria Buzău de a asfalta străzile și aleile importante din Micro XIV.

S-a început vineri cu Aleea Centrală, frezată cu două săptămâni în urmă, dar întârziată din cauza că Distrigaz a anunțat schimbarea unei țevi în zonă.

Muncitorii de la Urbis Serv au turnat asfalt pe unul dintre sensuri (vezi VIDEO mai jos).

După Aleea Centrală urmează Aleea Școlilor, Strada Prieteniei, slt (p.m.) Mădălin Stoica și celelalte. Snt primele reasfaltări în Micro XIV care se fac după înființarea cartierului,

La începutul anului s-a mai rezolvat, tot în Micro XIV, Aleea Paltinilor (vezi foto mai jos).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Un nou cartier atacat de Urbis Serv la comanda Primăriei Bz.

  • Când se termină de asfaltat cartierul Broșteni? Dar Dorobanți 1 și Dorobanți 2? Mai sunt străzi și alei neasfaltate.

  • Cand se asfalteaza strada primaverii. imi rup mașină pe aici.

  • Si parcări ne asfaltate tot prin dorobanti 2

  • La trasarea locurilor de parcare, distanta între marcaje ar trebui sa fie de cel puțin 2,5 m, nu ca acum de circa 2,2 m. Mașinile din ziua de azi sunt mai late, nu ca cele de acum 30-40 ani.

  • Să-i prostim pe proști, asta era ideea. Dar porțiunea dintre Nicolae Bălcescu și Spiru Haret când va vedea „negreala” asfaltului, stimați edili? acolo s-au turnat betoane, în urmă cu peste jumătate de secol de când au fost construite practic primele blocuri din acest oraș și așa a rămas de atunci. Nu s-a mai făcut nimic de mult timp. Probabil că edilii au considerat că foștii locuitori, printre primii mutați „la bloc”, or fi decedat între timp, de bătrânețe, așa că nu e cazul. Au nevoie doar de voturi din această parte a orașului, în rest nu le oferă nimic… Nu-i nimic, vin alegerile la anul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.