Un nou mesaj emoționant al mamei doctorului Adrian Negoiță, la o săptămână de la tragedie: „Vă mulțumesc că ați fost lângă noi. Mi-e sufletul sfâșâiat”

La o săptămână după accidentul tragic petrecut cu fiul său Adrian Negoiță, mama acestuia, Adriana Negoiță, tot medic cardilog, a postat pe Facebook un al doilea mesaj către buzoieni.

Pe de o parte  le mulțumește miilor de buzoieni care i-au fost alături, pe de alta, deplânge disparția fiului său, un profesionist într-ale medicinei, dar și un suflet deosebit, care a făcut și urma să facă mult bine semenilor.

„Dragii mei, oameni buni, oameni frumoși,
Vă mulțumesc că ați fost lângă noi în cea mai neagră zi din istoria familiei mele. Longevivii erau marca familiei noastre, cei mai mulți dintre noi fiind dedicați oamenilor în nevoie. Așa știa și Doctorul Adrian Mihai Negoiță, numai că Dumnezeu a avut altă părere!
Noi toți l-am iubit pe Omul special care era fiul meu: devotat familiei, iubindu-și fiicele enorm de mult, iubind la fel de mult să salveze viețile oamenilor suferinzi! Minunatul meu „doctoraș”, personificare a delicateții cu sufletul său uriaș și bun, dăruind cu generozitate tuturor, bucurie, armonie, sperantă, alinare!

Și Dumnezeu l-a iubit și… l-a luat lângă EL. E tare greu! L-am rugat să mă ajute să întâmpin ziua de mâine, de poimâine…

Mă leagă de fiii mei buni, dorul mamei care a trebuit să plece de lângă ei când erau tare mici, pentru a se desăvârși profesional, grija uriașă pe care o poartă toate mamele, grija care crește odată cu vârsta copiilor- știți toți prea bine aceasta. Și dorul meu va creste, va deveni urias…
Mi-e sufletul sfâșiat în mii de fărâme, mintea mea refuză absurda și nedreapta decizie asupra destinului fiului meu. Avea atât de multe de făcut! Eram atât de mândră de el- nu atat pentru realizarile sale, cât pentru faptul că a rămas normal și bun și atent într-o lume în care nu mai contează decât să-ți cultivi „imaginea sociala”!
O mare de oameni uniți în durere, purtând în mâini lumânări aprinse i-au fost alături pe ultimul drum… E certitudinea că a fost înțeles mesajul său către lume- să fim mai buni, mai concilianți, mai onești, mai aproape unii de alții. „Frațicu’” a plecat… probabil alte inimi aveau nevoie de el… Îl urmeaza afecțiunea și respectul d-voastră, a prietenilor, iubirea familei, dragostea mea care mă va duce cândva la el!
Vă mulțumesc pentru tot! Dumnezeu să-l odihnească! 
Mama

Mă-ntrebi de ce căminul meu e 
în pădure, 
pe munte,
de ce zâmbesc
și tac, și sufletul
îmi tace:
el locuiește-n
altă lume,
fără stăpâni.
Piersicii înfloresc.
Pârâul curge.”

La o zi după tragicul accident, Adriana Negoiță postase primul mesaj înlăcrimat:

„Cel mai iubit dintre cardiologi, doctor Adrian Mihai Negoiță, a plecat prea devreme dintre noi! Era destul să îl privești, să îl asculți vorbind doar o dată ca să știi că a fost dăruit de Dumnezeu să facă bine oamenilor, cu devotament, cu profesionalism desăvârșit, cu iubire! Doctorul Adrian dăruia fiecăruia din sufletul său mare. L-a iubit și Dumnezeu și l-a luat lângă el. Noi, ceilalți, vom merge mai departe cu dor de el, de lumina, bucuria, armonia pe care le răspândea în jurul lui, fetițele lui vor crește cu dor de tata. Unde-i tata? Pacienții îl vor regreta, îl vor regreta părinții, fratele, prietenii, vor vorbi cu el în fiecare zi, vor plânge și vor încerca să ducă mai departe spiritul unui OM SPECIAL, IUBIT DE OAMENI ȘI DE DUMNEZEU DEOPOTRIVĂ.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.