Un nou supermarket se deschide în Buzău

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro noul supermarket va fi inaugurat în luna iunie.

E vorba de Metro, care își va închide actualul magazin din capătul străzii Transilvaniei, unde a funcționat cu chirie.

Noul Metro din Buzău, cu o suprafață de 3000 metri pătrați
Actualul Metro de pe str. Transilvaniei – care se va închide din iunie

Noul Metro e construit la ieșirea din Buzău spre Vernești, în vecinătatea centrului logistic al Ursus (vezi, mai jos, imagine din satelit)

Accesul în noul supermarket e facilitat de rondul din dreptul depozitului fabricii de bere.

Metro e destinat persoanelor juridice, dar și persoanele fizice pot cumpăra de aici dacă își procură legitimație (dar și pentru asta e nevoie de actele și ștampila unei societăți).

Sunt avantajate (la preț) persoanele/afacerile care cumpără în cantități mari.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Un nou supermarket se deschide în Buzău

 • Uite niște oameni neutri la cap! Poate avem noroc și se făurește acolo o zonă comercială deșteaptă, că dincoace e o bulibășeală de parcă buni erau niște ruși acolo.
  Iar am fost la dedeman, că e la liber acum, au voie și chinezii, câinii și indienii – și să nu-mi zică cineva că n-au avut încotro să stea verticali șă să se opună segregării idioate. În afara faptului că la ieșire te caută și-n carii, să nu fi ascuns vreo saltea de 140×200 într-o cutie de bec, știe cineva de ce la Buzău există un produs dintr-un soi, iar restul e pe comandă (exagerez)? N-avem față de mai multe produse, ne emoționăm dacă vedem rafturile pline cu diversități, ne-au sondat și n-am dorit noi, care e treaba? La Bricostore e și mai și, ăia nici din același produs n-au destule cât să acopere toate rafturile. Erau și mirați că am dat o stea la recenzii, în prima lună de la deschidere. Asta să fie scara măgarului economică? La Buzău coca-cola nu-i ca-n toată România, pentru că nici în România nu-i ca-n Germania.

  Răspunde
 • Un șef departament aprovizionare mi-a explicat că stocurile care nu s-au mișcat în 6 luni de zile li se impută și se reflectă în micșorarea salariului. De frica micșorării salariului, șefii de la aprovizionare aduc doar mostre iar dacă există cerere fac comandă la furnizor. Bănuiesc că e practică generalizată în retail.

  Răspunde
 • Hhhhh….tare mai miroare a sobolan bolsevic….hhhhh….Tov Leo Tz, iar te plictisesti ???
  >))))

  Răspunde
 • S-a dus dracu si iesirea aia din oras. Numai aia nu era sufocata complet. Mai faceti si spre Braila ceva si gata, puteti sa puneti panou cu „Buzau, oras paralizat”

  Ar trebui, de fapt, mini-marketuri in cartiere, sa-si miste oamenii curu si pe jos, cu sacosa, ca din cauza unor putori e traficul in oras si inspre/dinspre oras paralizat cu totul.

  Răspunde
 • @Diavolul….., hmmmmm, miroase a blana umeda de sobolan rosu back in business…., hmmmm….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.