Un partid de la Buzău va dispărea din cauza a 82 de voturi lipsă!

ALDE Buzău se va evapora în următoarele zile/săptămâni.

Din cauza a 82 de voturi lipsă! Atât i-a lipsit partidului lui Tăriceanu să intre în Consiliul Local Buzău și să aibă doi consilieri locali.

ALDE a avut 4,78% cu 1793 de votanți. Dacă ar fi strâns cu 82 de voturi în plus, ALDE ar fi ajuns la 5% și ar fi intrat în CLM.

ALDE a ratat și intrarea în CJ Buzău. A avut 4% (7126 de voturi). I-ar mai fi trebuit 1781 de voturi pentru a ajunge la 5%

Cu doi consilieri municipali, ALDE Buzău ar fi avut vizibilitate în oraș/județ și a continuat să ființeze. Fără ei, se va evapora în următoarele zile/săptămâni.

Iulian Nicoare, președinte ALDE Buzău: „Sunt ca și demisionat din partid și din funcția de președinte ALDE Buzău. Voi mai rămâne doar câteva zile pentru a rezolva câteva probleme administrative. Avem vreo 20 de consilieri prin comunele din județ, am obligația către acești oameni de a le semna mandatele. Apoi, gata”.

loading...

5 comentarii la „Un partid de la Buzău va dispărea din cauza a 82 de voturi lipsă!

  • I-a dezmembrat Mocanu ! Le-a luat și puținii oameni buni pe care-i aveau și s-a dus cu ei la PMP . Doua exemple doar , Gura Teghii și Sahateni . Cu voturile de aici făceau și pragul la CJ !

  • Nu e nici o paguba! Sau,cum ar zice romanii……”paguba in ciuperci”.Din pacate, „ciupercile” lui tariceanu ,nu au fost bune nici pentru …..”penicilina”!

  • Și asa sunt prea multe partide, unele chiar degeaba, pline de infractori mărunți cu aere de oameni importanți…Buzăul fiind unul.din cele mai sărace din România, locul 2 la șomaj, locul 2 la asistați social va urma un trend crescător NEGATIV în următoarea perioadă din lipsa susținerii de la centru. Sa ne bucuram ca proștii de realizările marunte, fără perspective din trecutul apropiat.

  • Căpușele nu mor! Se vor lipi de alt partid!

  • Pacat de candidatii tineri care nu au fost sprijiniți suficient..asa cum s a întămpla cu candidatul la primăria Merei…Probabil dacă era candidatul unui partid care i acorda mai mult sprijin ..ar fi avut și Merei un primar cult…nu unul care nu știe să ducă o propoziție la capăt..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.