Un pericol ascuns ieșit acum la iveală. FOTO + VIDEO

Activitate febrilă la această oră în cartierul buzoian Micro III, în zona zidului episcopiei.

Proprietarii garajelor procedează la demolarea lor.

Temerea oamenilor – deoarece termenul fixat de primărie a expirat – e că municipalitatea va proceda la dărâmarea lor cu utilajele Urbis Serv, iar apoi îi va pune la plată pe deținătorii de garaje.

De aceea, ca să n-aibă probleme, deținătorii de garaje și-au demontat părțile metalice și procedează acum la demolarea cu barosul a celor de zidărie.

Unii dintre proprietari au înțeles ideea primarului de modernizare și înfrumusețare a zonei, alții îl boscorodesc pe înfundate și îl amenință pe Toma că nu-l vor mai vota anul viitor.

Problema care a ieșit acum la iveală

Aproape jumătate dintre garaje sunt prevăzute cu beci pe toată suprafața de sub placa de deasupra.

Înăuntru, în cele mai multe cazuri există practic o a doua cameră de aproape doi metri înălțime.

E detaliul neștiut până acum care le va da de furca angajaților de la Urbis Serv când vor veni să amenajeze parcări în zonă.

Fie va trebui turnata placa în dreptul gurilor de acces în beci, fie demolată placa actuală, completat cu balast și apoi venit cu stratul de asfalt.

Până când Urbis Serv va începe lucrarea în zonă, „capcanele” vor trebui acoperite sau măcar semnalizate pentru a se evita producerea de accidente.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Care sunt prioritățile orașului Buzău + Bravo buzoienilor! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

4 comentarii la „Un pericol ascuns ieșit acum la iveală. FOTO + VIDEO

 • toti proprietarii ar trebui să finalizeze dărâmarea și astuparea beciului obligatoriu, asa cum le-au făcut asa sa si strice. iar cei care nu se supun în totalitate sa rezolve problema sa fie pusi la plata.

  Răspunde
 • Mi se pare foarte tare faza cu scumpirea taxei pentru un loc de parcare, în parcările de reședință. Onor primăria oferă o justificare a acestei majorări, prin faptul ca banii, adică 30 lei/loc de parcare, vor fi investiți în lucrări de amenajare a spațiilor verzi din jurul blocurilor. Un lucru foarte bun, numai că putem vorbi, totusi de discriminare, în cazul de față. Sa vă explic și de ce. Pentru simplul motiv ca astfel nu vor contribui toți proprietarii din imobil la amenajarea și îmbunătățirea spatiilor verzi, întrucât nu toți au autoturisme proprietate personală. Locuiesc într-un imobil unde nu s-au atribuit astfel de locuri de parcare și, la fel ca și ceilalți proprietari, nici nu îmi doresc acest lucru. Pe de-o parte ca, deși în momentul acesta avem probleme mari cu locurile de parcare din zona, suntem convinși ca nici după ce le vom plăti, situația nu se va schimba. Adică, îmi garantează cineva, ca atunci când vin, după o anumită oră și găsesc locul ocupat, deși ar trebui sa fie liber, și sun la Poliția Locală, situația se rezolva în vreun fel?! Sunt convins ca nu și ma pot aștepta și la diferite surprize asupra autoturismului din dotare… Spuneam ca în blocul unde locuiesc, din nefericire sau nu, suntem doar câțiva deținători de autoturisme eligibili pentru locuri platite, restul fiind chiriași fără forme legale sau proprietari care nu au mașini personale. Și atunci e normal ca primăria să planteze lalele, gazon și altele numai din banii unora, adică din contribuțiile majorate ale acestora, iar ceilalți sa rămână numai cu contribuțiile la taxele locale datorate doar pentru clădire și teren? De aceea afirm cu toată tăria ca aceasta este o măsură ilegala și discriminatorie și că primăria ar trebui sa o anuleze urgent!

  Răspunde
 • Propietarii sa le astupe, ce treaba are primaria? Si mai mult de atat: cum sa se foloseasca banul contribuabilului?

  Răspunde
 • Ceva coret si bine organizat,felicitari alesilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.