Un polițist buzoian a salvat o tânără care s-a aruncat de pe pod la V. Pașii

Faptă lăudabilă a unui tânăr polițist buzoian. George Belu are 21 de ani, lucrează la postul de poliție Măgura, iar în timpul liber este arbitru de fotbal.

„Mergeam pe pod, când deodată am văzut pe cineva în apă. Părea în stare de inconștiență. Un domn care era mai în față mi-a spus că e o fată care și-a lăsat bicicleta și s-a aruncat. Am zbughit-o, am coborât în viteză scările și m-am băgat după ea. Răstimp se dusese în aval, trecuse de micul baraj de după pod, a trebuit să merg vreo 50 de metri prin apă ca s-o prind din urmă. Atunci, am constatat că trăia și era încă în stare de conștiență.

Am întrebat-o de ce s-a aruncat, mi-a șoptit că a luat-o amețeala, că nu mâncase nimic și că a alunecat. Avea dureri groaznice. Avea bazinul dislocat, un picior i s-a desprins din bazin. O imagine horror. Îmi pare rău, dar cred că va rămâne infirmă toată viața. Am reușit s-o scot din apă împreună cu un alt domn care a venit și el. Era jos, făcea poze alături de fiica sa. Până să vină salvarea, fata care s-a aruncat, a apucat să ne spună că o cheamă Enache, că este din Stăncești și că are 32 de ani. Ne-a rugat să-l anunțăm pe soțul ei, l-am căutat în agenda telefonului pe care-l avea în buzunar, l-am sunat, omul a venit și el repede. Eu totuși cred că a fost tentativă de suicid, acel om mi-a spus că s-a aruncat”.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.