„Un premiu până la sfârșitul anului. Din 2018, mai multe premii o dată la trei luni”


Chiar dacă unii îl critică gratuit iar alții îl insultă de-a dreptul, primarul Toma a arătat de la începutul mandatului o deschidere remarcabilă față de sesizările și propunerile buzoienilor.

Toate reclamațiile, fie că veneau de pe defunctul site domnuleprimar.ro, fie de pe facebook, fie din presa locală – au fost și sunt citite personal de primar.

„A fost și este cel mai eficace mod de a afla problemele din Buzău. Nu sunt Mafalda să le știu pe toate. Le mulțumesc buzoienilor care îmi scriu, parcurg toate sesizările, mi le notez și încerc de a doua zi să le rezolv. Mai sunt unii care mă înjură, dar și pe ăia îi iau în seamă, încerc să-i mulțumesc pe toți”, a spus Toma.

De câteva zile Toma a anunțat un nou site unde buzoienii îi pot trimite direct sesizări și reclamații: buzaucityreport.ro.

Una dintre postări îi sugerează edilului șef să-i premieze pe buzoienii care vin cu cele mai bune propuneri:

„Văd ca foarte mulți buzoieni fac sesizări și propuneri, în speranța unui oraș mai bun. Propun ca cei cu cele mai bune idei, atât la nivel de cartier cât și la nivelul întregului oraș, să fie premiați simbolic. „Primul pas spre a schimba ceva, este sa faci primul pas”. O zi bună!”

Imediat, Toma a achiesat la idee.

„Foarte „tare” propunerea! Până la sfârșitul anului o aplicăm o singură dată, urmând ca de anul viitor să anunțăm cele mai bune propuneri sau sesizări o dată la trei luni și realizând de asemenea o premiere oficială anuală într-un cadru festiv. Vă mulțumesc pentru idee!”

Până acum, cea mai bună idee dată primarului a fost cea de a monta pe Calea Eroilor acele panouri cu fotografii istorice și patriotice care îi fac pe vizitatorii orașului să privească admirativ la intrarea în oraș.

A doua idee importantă e cea de a întări Trans-Bus și de a elimina maxi-taxi. În acest fel, municipalitatea va câștiga anual zeci de miliarde de lei vechi, bani pe care îi cheltuia până acum ca subvenție la transport.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „E necesar pentru că va crește viteza după asfaltare”. Iată unde apare noul rond CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Un premiu până la sfârșitul anului. Din 2018, mai multe premii o dată la trei luni”

 • Cu mult respect domnule Primar !
  Orasul nostru este aglomerat și fluitizarea
  traficului este necesară.
  Propun ca în zonele aglomerate trecerile de pietoni să fie semaforizate cu semafoare cu buton.
  Propun ca să se lucreze mai eficient, mai repede pentru că sunt cartiere cu gropi peste tot. Cele mai neglijate sunt Broșteniul și Dorobanțiul. Vine imedist vreme rea și iar suferim.. Mai multe echipe la asfaltat..
  Altă propunere este, verificarea gardurilor vii și desființarea lor unde nu sunt îngrijite, desființarea imprejmuirilor, cum ar fi la bl. D13 Brosteni și la alte multe blocuri, a canapelelor unde seara , se face mizerie și gălăgie.
  S-au sesizat aspecte în acest sens și a doua oară domnul Codreanu de la Gospodăria urbană a fost informar cu privire l a un bătător de covoare și împrejmuiri abuzive în spatele bl. D12 Dorobanți 2, și nu s-a luat măsuri nici până acum. A promis că vă va informa și se vor lua măsuri urgente, domnul Codreanu făcând și foto cu bălțile din zonă.
  Vă mulțumesc!

 • Si premiul care va fi?
  In trecut pe domnuleprimar am facut sesizari, dar fara rezultate… nici in zilele noastre nu s-au luat masuri cu privire la cele sesizate.

  Cat despre minciuna aia cu ideea de poze pe Eroilor…
  Toata lumea stie ca ideea a venit din interiorul primariei, chiar de la omul primarului, si acele poze au fost facute prin firma prietena a omului de baza a primarului, care in realitate e practic a acelui om de baza al primarului, pentru ca el se ocupa cu obtinerea de contracte de la primarie din bani publici pentru acea firma, de cand a ajuns la primarie totul se cumpara prin acea firma de catre primarie.
  Firma e Mike Zarr Ads SRL MSGraphix, care are sediul exact in fata primariei in cladirea la care e proprietara primaria din cate am inteles.

 • Pana in 2016 cand s-a schimbat atat conducerea PSD cat si primarul acea firma Mike Zarr Ads SRL MSGraphix nici nu exista, iar cel ce e trecut in acte Mihai Saulescu era un cersetor ce umbla pe la usile firmelor sa le pacaleasca sa le faca pagina web pe bani multi si livra niste pagini de toata jena, asta daca livra ceva.
  Acum are contracte numai de la buget de zeci de mii de euro si profituri de zeci de mii de euro.
  Intrebati la primarie cate zeci de mii de euro au costat acele poze.

 • Din blocul 13A,din micro 14,se arunca gunoi pe spatiul verde,in spatele blocului 13B. Spatele acestui bloc este o groapa de gunoi si miroase groaznic…se arunca pana si mancarea sau legumele stricate….Sper ca acesta problema sa fie suficient de importanta si sa puteti face ceva in aceasta privinta..Va multumesc.

 • Fiindcă s-a pus problema de premii , aș sugera conducerii Primăriei să găsească o modalitate prin care numărul echipelor care lucrează la bordurări-asfaltări să crească și MAI ALES să fie dirijați să lucreze și în schimbul de noapte ! Asta pentru a grăbi aceste lucrări atât de stringente pentru buzoieni în perspectiva venirii anotimpului ploios și rece. Cred că oamenii de la Urbis Serv ar trebui să fie încurajați la acest regim nocturn ( fiindcă orașul e mai necirculat noaptea ) eventual prin ” premii ” în bani , acum, cât îi mai avem și nu iau calea străinătății… ( Mulțumesc pentru atenție.)

 • Daca lucreaza noaptea vor avea salarii duble sau triple din cauza sporurilor de noapte… si oricum au deja salariile mai mari decat merita.
  Pentru 2 zile muncite pe saptamana incaseaza salarii pe care cei din privat le au doar daca au o functie de sefulet.
  Daca le mai si dubleaza/tripleaza deja ajung sa castige mai bine decat ministri.

 • S-au scos maxi taxi, dar ce facem cu …frecventa autobuzelor la orele serii, sunt situatii cand se retrag chiar si de la orele 21(autobuzul 2 de la Sapoca) in cursul saptamanii! Duminica ultimul este la 20,40…de parca am fi undeva in mediul rural, nu in oras! Iar statia de autobuz in zona Micro 3 este foarte departe, ar fi utila una vis a vis de Carrefour.

 • E bine venită premierea aceia pentru cel mai bun articol ,sau sesizare ,pentru că poate așa cei care mai pun mâna pe calculator și scriu instituției primarului să se gândească de două ori înainte de a o face ,pentru că înainte de orice ,trebuie respectat Primarul orașului și asta nu se face vorbind de la egal la egal cu el ,sau jignindu-l ,pentru că altfel ,pot fi amendați .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.