Un singur reținut după scandalul de aseară de la UPU. Și acela a fost eliberat în această seară. Sunt suficiente doar amenzile ?

Se poate spune că grupul de rromi care a făcut scandal aseară în UPU a scăpat destul de ieftin. 

Niciunul dintre scandalagii agresivi nu se află la această oră după gratii.

Aseară, polițiștii buzoieni au condus la sediul Poliției nouă persoane.

Dintre acestea nouă au fost aseară sancționate contravențional, iar una, un bărbat de 54 de ani din București, a fost reținut pentru 24 de ore.

În această seară și acela a fost eliberat și plasat în control judiciar pentru 60 de zile. I s-a întocmit însă dosar penal pentru tulburarea liniștii publice. 

Reamintim că ciurda de scandalagii agresivi a pătruns peste dispozitivul în evidentă inferioritate numerică al firmei care asigură paza, a pătruns în interiorul UPU, iar în meleul format o infirmieră a fost strânsă de gât, iar medicul Angela Mazdrag, a fost prinsă între perete și un pat pentru bolnavi.  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Un singur reținut după scandalul de aseară de la UPU. Și acela a fost eliberat în această seară. Sunt suficiente doar amenzile ?

  • Orice exagerare este dăunătoare. Intoleranța ca și permisivitatea excesivă afectează în egală măsură viața comunității. Hoardele barbare care s-au obișnuit să atace personalul medical, văzând că până la urmă nu li se întâmplă mai nimic, trebuie descurajate prin cele mai aspre măsuri legale. Aceste specimene sunt primele care se dedau jafului în timp de cutremure, inundații, incendii, accidente sau alte situații deosebite, când cetățenii pașnici și autoritățile sunt ocupați cu diminuarea pagubelor materiale și salvarea de vieți. Modul slab și formalist de intervenție al organelor de ordine seamănă a complicitate cu infractorii. Continuând așa ne putem trezi la un moment dat că mari grupuri de cetățeni exasperați, lăsați fără apărare în fața cârdășiei lupilor cu câinii, vor pune mâna pe topoare și îi vor „liniști” pe toți, apărându-și singuri, avutul, bunurile, țara și viața, pentru că se contează prea mult pe proverbiala lașitate românească. Dar, toate până la un timp. Că de aia suntem noi imprevizibili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.