Un șofer nemulțumit ne-a scris la redacție. Iată ce nu i-a convenit


În lipsa podului de la Mărăcineni (sensul spre Buzău), dar și a podului de la Vadu Pașii, sute de mașini fac zilnic ocolul pe podul de tuburi de la Scurtești (V. Pașii).

Chiar dacă merg mai mult, șoferii economisesc timp atunci când – înainte și după podul de la Mărăcineni – se formează cozi kilometrice.

Un cititor a procedat în acest fel, dar experiența nu a fost tocmai mulțumitoare.

„Am ajuns ieri cu treabă prin Vadu Pașii. Am zis, la întoarcerea către Buzău, s-o iau pe drumul ăsta pe tuburi. Pe la Scurtești, „pe balastieră” cum i se mai zice. Am zis că scurtez din timp dacă nu mai stau în coloana dinspre podul de la Mărăcineni. Dar n-am făcut nicio afacere. Dacă până la podul de tuburi a fost ok, de aici încolo drumul e foarte prost. Plin de gropi, hârtoape și denivelări. Aproape doi kilometri, drum de balast, până la ieșirea pe Șoseaua Brăilei. M-a durut inima pentru că am o mașină nouă. Nu știu de cine ține drumul ăsta, de Vadu Pașii, de Buzău sau de ăia de au balastiera, dar ar trebui umblat nițel la el. Băgat un autogreder. Măcar acum până se face podul de la Mărăcineni, pentru că trafic peste tuburi este. Trece o mașină cam la 20-30 de secunde. Dar,  vai de ele de mașini”

Conform informațiilor culese de reporterul buzoienii.ro drumul de la Scurtești până la podul de tuburi ține de Primăria V. Pașii, îngrijirea podului de tuburi e în sarcina balastierei, iar de la podul de tuburi până la șoseaua spre Brăila aparține municipiului Buzău.

Așadar Primăria Buzău ar trebui să trimită un utilaj acolo pentru a primeni drumul balastat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util!


Citește și: Beneficiar, o firmă din Buzău cu puternică dezvoltare la nivel național. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Un șofer nemulțumit ne-a scris la redacție. Iată ce nu i-a convenit

  • ,,,, rușine autorităților , ,,,faceți dracu tuburi cu 4 benzi și mult asfalt, omul are mașină nouă , de 3 ani !!!

  • Normal , drumul e pe la Maracineni.

  • E o nebunie circulația asta pe podurile de la Mărăcineni și Vadu Pașii ,și cred că agonia o să mai dureze ,în ritmul în care se lucrează .Înainte era suficient ca Tovarășul sau sau Tovarășa să facă un semn și să spună „„Până la ….să fie gata lucrarea”” că muncitorii începând de a doua zi se apucau de treabă .Și uite așa din rateurile astea comuniste ,ne-am ales cu tot felul de construcții care acum zac în paragină și încearcă să le refacă cine altcineva decât noi .

  • De unde stii dumneata, mosule, de cat timp e masina mea? Am cumparat-o din showroom, nou nouta, acum 3 luni, cea ce inseamna ca inca mai e noua. Si nu ma intereseaza cat as lua pe ea daca ar fi sa o vand, pentru ca nu vreau asa ceva. Dar ne place unora sa ne bagam in seama, postand orice, numai sa iesim in evidenta…

  • Nu postează sa se bage în seamă, postează sa pupe în cur autoritățile ca au pus trei tuburi unu lângă altul și au făcut nuş ce minunăție. Numai frustrați care au trăit toată viața ca niște caini jigăriți a câtor fericire era ca nu își luau șuturi de la stapan acum pupă poala stăpânului ca sa nu zic altceva și dau vina pe mașina ta și nu pe dobitocii responsabili cu circulația. Și sa vezi explicații pe animalele astea:ca nu s a asfaltat ca a nins, ca nu s a reparat ca a plouat, ca s a inundat, ca s a stricat ca dracu’ sa îi ia. Dar în Norvegia sau Canada, nu ninge mai animalelor? În Belgia, Franța sau Anglia nu ploua mai jegurilor? Și, dacă aia care sunt la butoane, în general, de la psd, dar nu numai, mai sunt de înțeles în sensul ca se aleg cu banii furați cu care își cumpără case, mașini, funcțiI, oameni și femei, paramecii aia de au trăit cu foamea în gat pe vremea lui Ceausescu sau acum de pe o zi pe alta, e bine , ăstia sunt cei mai proști și din păcate ăstia nu emigrează. Stau aici și votează cum e mai rău pentru tara asta.

  • Ce curaj are anonimul ăsta, care le știe el pe toate de parcă ar fi fost la vreun cur de babă… Drumul ăla este proprietatea firmei franceze „La Farge”. Pe lângă fabricile de ciment i-a dat guvernul Emil Constantinescu-Radu Vasile- Mugur Isărescu și balastiere.

  • Ce nu intelege lumea este podu de tuburi apartine balastierei si la insistentele primariei ne.au lasat sa o lom pe acolo sa spunem mersi ca ne lasa aste cu balastiera sa trecem prin curtea lor ca de pe buna dreptate este propietate privata .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.