„Una a fost aruncată în râul Buzău, alta a fost dusă acasă!”

Viceprimarul Ionuț Apostu a anunțat că azi a depus „prima plângere penală pentru furt” după ce două biciclete municipale au dispărut din monitorizarea GPS.

Una se pare că a fost aruncată în râul Buzău, alta probabil a fost dezasamblată într-o proprietate privată.

Biciclete la apă! Una a fost recuperată de pe fundul heleșteului din Crâng

„Datele de identificare a celor două persoane au fost transmisie Poliției Municipale”, a adăugat Apostu, care a anunțat că în ultima perioadă s-au dictat 214 amenzi:Utilizatorii care nu duc bicicletele într-una dintre stații primesc 100 de lei amendă, bani care le sunt debitați de pe card.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „„Una a fost aruncată în râul Buzău, alta a fost dusă acasă!”

 • Buzaul din pacate e oras cocalarizat. Pentru cineva care nu a mai fost in Buzau de 25 de ani socul e maxim. Populatia e schimbata total. Nu vreau sa comentez mai mult ca intelegeti.

  Răspunde
 • „Buzaul din pacate e oras cocalarizat.”
  Corect! Ăștia sunt votanții, ceilalți reprezentanții/conducătorii, aleși din rândul votanților!

  Răspunde
 • Așa se întâmplă când nu se cere părerea nimănui despre „proiecte impuse” cu forța…semafoare și alte drăcovenii. Investiții proaste ,fără sens , fără aplicabilitate,dar cu para-ndărăturile la purtător.

  Răspunde
 • Romanul asa a fost învățat. Educație prin coercitie! Altfel nu se poate!

  Răspunde
  • In Clujul lui Boc, sistemul bicicletelor municipale, functioneaza foarte bine de vreo 10 ani. Numai ca sunt alte reguli. Au acces la ele numai persoanele care platesc impozite la primarie! Cei care le ridica din rastel, o fac in baza unui card emis de primarie si tot asa le pun la loc in rastel. Prima ora e gratis, apoi platesti! Daca o abandonezi, esti contorizat pana in momentul in care cineva o fixeaza la loc in rastel! Nu-i convine nimanui…

   Răspunde
 • Sa nu se mai mire conducătorii noștri că am ajuns așa. Ajutoare peste ajutoare, pentru voturi, și alte facilități știți voi pentru cine…aproape că mă simt discriminată. Au atâtea facilități că nu are rost sa se apuce de munca.

  Răspunde
 • Deci daca inchiriez o bicicleta prin aplicatia lor risc sa fac puscarie pentru distrugere si sa platesc bicicleta de noua pentru ca altcineva vandalizeaza bicicleta si primaria in nebunia ei decide sa abuzeze ultimul utilizator legal si platitor al bicicletei ca e mai comod pentru ei sa jumuleasca omul cinstit ce a inchiriat ultima data bicicleta in loc sa caute persoana ce a vandalizat bicicleta.

  Oricum tot sistemul e fraudat la maxim, de cand exista bicicletele majoritatea „clientilor” sunt minori de varste fragede folosind acele biciclete in mod total iresponsabil in trafic, desi conform regulilor lor acei minori nu ar trebui sa aiba acces la sistem, ba mai mult conform legii nici nu au dreptul legal de a se deplasa in trafic cu bicilete.
  Poate niste puscarie pentru cei ce fraudeaza sistemul si dau pe mana acele biciclete unor minori de varste fragede ce nu au dreptul legal de a circula cu ele si care ajung vandalizate e o idee buna.

  Răspunde
 • Ar trebui urmat (a se înțelege , aplicat !) exemplul Clujului , altfel proiectul moare și-ar fi păcat.

  Răspunde
 • Domnule Avram,exemplul Clujului îl urmezi dacă ai clujeni! Iar aceia votează cu Emil Boc,profesor universitar de drept și un ardelean cu calitate morală! Diferit complet de un Rareș Bogdan,asta ca să nu fie creată confuzie!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.