Una în Micro XIV, alta aproape de zona centrelor comerciale. Vezi foto

Activitate intensă azi a muncitorilor de la Urbis care au putut fi văzuți în mai multe zone din oraș.

În primul rând azi s-a început frezarea Aleii Centrale din Micro XIV după cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

În al doilea rând, s-a frezat deja strada Orizontului. Azi, după prânz, muncitorii o pregăteau pentru asfaltare.

O data cu strada Orizontului se va termina culoarul Oltului – Constituției – Orizontului care va permite circulația în bune condiții din Micro XIV către zona centrelor comerciale.

Încă puțin și se va ajunge cu asfaltarea în dreptul Autogării Nord – Galleria Mall.

Tot azi, muncitori de la Urbis au fost văzuți la noul sediu al Companiei de Apă. S-a finalizat asfaltarea parcării, urmează amenajarea spațiilor verzi.

Muncitorii mai lucrează câțiva metri și la amenajarea trotuarelor din vecinătatea fostului Hotel Crâng.

Activitate este și pe Bd. Bălcescu. S-a început turnarea stratului doi pe tronsonul dintre Poarta Crângului și Prefectură (vezi foto mai jos). „Mâine, dacă nu plouă, terminăm”, a comunicat Silviu Nicoară, directorul Urbis Serv.

Totodată, azi, o echipă de la spații verzi a tăiat crengile uscate ale castanilor de pe Bd. Bălcescu. Zilele trecute o ramură groasă a căzut din senin peste o mașină aflată în trafic în zona Palatului Copiilor.

Trebuie continuată și plombarea

Ce ar mai trebui Urbis să facă e plombarea străzilor pe unde au apărut din nou gropi. De exemplu pe Spiru Haret, pe strada Popa Tun și în continuare pe aleea din spatele blocurilor din Unirii Nord (deși acolo mai degrabă s-ar preta o astfaltare integrală).

P.S. O groapă periculoasă s-a format și imediat după breteaua dinspre Unirii înspre strada Obor.

loading...

4 comentarii la „Una în Micro XIV, alta aproape de zona centrelor comerciale. Vezi foto

  • Corect ar fi ca inainte de frezarea si asfaltarea unei strazi sa se rezolve problema cu bordurile si trotuarele , care sint deobicei lasate la voia sortii

  • Pe Horticolei s-a plombat până la intrarea în S. C. Transalicom. M-am gândit că este din cauza ploii, dar azi am constatat că a dispărut utilajul de tasare. Mai sunt gropite de astupat și până la colțul cu str. Dorobanti, nu mai vorbesc de gurile de canal în care ne rupem mașinile, mai ales cea dinaintea dambului din fata școlilor, pe o stradă unde oricum nu puteai circula cu mai mult de 30 km/h. A se verifica și str. Luminii!

  • Pe Primăverii se lucreaza de 3-4 saptamani cateva ore pe zi.

  • Sa faca Transilvaniei, cand iesi spre Brasov e dezastru, trec gramezi de masini si pe sensul de intrare in oras e mai rau decat cea mai proasta piatra cubica, parca a fost bombardament, e asa de mult timp, 100m de mers acolo iti uzeaza masina cat 1000km de mers printr-un oras normal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.