emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Una zice puștiul de pe moto, alta șoferul. Cine o avea dreptate ?

Impact în urmă cu câteva minute între o motocicletă și un autoturism Chevrolet vizavi de Școala nr. 1 de pe Bd. Bălcescu. Motociclistul a fost transportat la spital, deși rănile sunt superficiale. Puștiul de 18 ani nici măcar n-a căzut de pe motocicletă.

Polițiștii trebuie acum să discearnă cine are dreptate și cine se face vinovat de producerea accidentului. Motociclistul de 18 ani zice una, șoferul de pe auto (63 de ani) alta.

„Veneam dinspre centru și aici am virat stânga spre strada Panduri. N-am apucat să intru pe alee, erau pietoni pe trecerea din fața Casei Căsătoriilor. Atunci băiatul cu motocicleta, cred că nu m-a văzut, a intrat în mine”, ne-a spus șoferul Chevroletului.

Șoferul

De partea cealaltă puștiul de 18 ani le-a transmis polițiștilor că șoferul nu s-a asigurat la virajul l-a stânga și a intrat direct în motocicletă.

Pentru a ridica motocicleta la fața locului a venit tatăl puștiului

Vinovatul va fi identificat în caz că incidentul va fi fost suprins de vreo cameră de supraveghere din zonă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Una zice puștiul de pe moto, alta șoferul. Cine o avea dreptate ?

 • Pai mai domnu jurnalist, nu trebuie nici o camera. Camd virezi la stanga trebuie intai sa le dai prioritate de dreapta celor care vin din dreapta(sens opus adica di fata ta cum mergeai da nici soferia asta nu-i pentru oricine). Nu-i valabil doar cand e semafor sau vre-un cap de creta care „indica” altfel…

 • pt dl. Adrian. Problema e că șoferul susține că el era acolo de cateva secunde bune. adica era staționat, asteptand să treacă pietonii, cand a fost lovit de motocicleta. nu spun ca asa a și fost (personal nu prea cred), dar asta zice omul

 • Șoferul poate spune orice dar cand virezi la stanga STAI PE SENSUL TAU PINA NU MAI VINE NIMENI DIN SENS OPUS si nu mai este niciun pieton pe trecere,APOI TRECI SI TU,e posibil sa creasca si iarba pe tine ,DAR STAI ACOLO pt ca asa spune legea,CAND VIREZI STANGA ESTI ULTIMUL OM PE PAMANT,cel putin in intersectia unde te afli.

 • Soferul afirma si el ceva incercand sa fie culpa comuna probabil…..dar sa fim sinceri, daca „motociclistul” scuterului inmatriculat cu numere de Primarie ar fi avut cateva secunde sau minute pana la momentul impactului, nu credeti ca ar fi incercat sa vireze la stanga si impacul ar fi fost cu partea din spate a masinii ? In plus, ce cauta masina oprita pe contrases, chiar daca erau pietoni pe trecere, soferul masinii trebuia sa astepte pietonii sa traverseze, asteptand pe sensul sau de mers, adica dinspre Unirii spre Crang.

 • Daca stai pe sensul tau pana trec pietonii, te cred toti nebun si te claxoneaza. Iar apoi, trecerile trebuie facute la vreo 4m de intersectie in unele locuri, ca daca trec pietoni des, blochezi un sens de circulatie 10 minute in loc sa te postezi in dreptul trecerii si sa astepti.

 • Motociclistul din ce directie venea?
  Dupa cum e lovita masina in aripa dreapta fata, ar fi trebuit ca motociclistul sa vina din directia Crang spre Centru ca sa fie impactul acolo.

  La prima vedere pare a fi vinovat cel cu auto, dar e important sa vedem daca intradevar cel cu auto a facut virajul inainte si nu l-a putut termina ca nu mai avea unde sa intre din moment ce imediat s-au angajat pietoni in trecere… daca e asa vina e a motociclistului care nu a adaptat viteza la conditiile de trafic si nu a avut o conduita preventiva.

 • „De partea cealaltă puștiul de 18 ani le-a transmis polițiștilor că șoferul nu s-a asigurat la virajul l-a stânga și a intrat direct în motocicletă.”

  Dupa urmele pe masina de pe aripa dreapta si urmele din fata ale motocicletei e destul de clar ca tehnic motocicleta a intrat in masina, nu masina in motocicleta.
  Daca intra masina in motocicleta ar fi stat treaba invers, motocicleta ar fi fost lovita lateral si masina busita in fata.
  Acum ramane de stabilit cauza pentru care s-a intamplat asta.

 • din experiente trecute soferul este vinovat. Nu astepta acolo sa treaca pietonii, ci era ignorant.

 • Bine ca nu a fost ranit nimeni. Fiarele se repara.

 • Scuze, scuteristul venea intradevar din directia Crang spre Unirii
  Sa fim totusi realisti, a fost doar un accident, o clipa de neatentie a fost de ajuns.
  Cum a afirmat si cineva mai sus, bine ca nu au fost victime.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.