Undă verde pentru construcția noului LIDL din Bariera Ploiești. Decizie în privința intersecției. Se face rond sau rămâne semaforizată ?

Decizie în privința intersecției din Bariera Ploiești după ce LIDL a anunțat construcția unui nou magazin în vecinătate.

În ultimele luni s-au analizat cele două variante: înființarea unui sens giratoriu ori păstrarea semafoarelor.

„Și Poliția Rutieră și studiul de trafic întreprins au relevat că mai util este ca intersecția să rămână semaforizată. În aceste condiții buzoienii care vor veni cu mașina dinspre oraș vor trebui să facă rondul de la Kaufland Sud și apoi să se întoarcă înspre intersecție. La ieșirea din magazin va fi mai simplu”, a anunțat azi pentru buzoienii.ro viceprimarul Ionuț Apostu.

Citește și articolul: E OFICIAL. Primăria Buzău se va împrumuta 600 de miliarde (lei vechi). Iată ce vrea să facă Toma cu banii

Construcția magazinului ar urma să înceapă la începutul lunii iunie.

În ședința de luni, 26 martie, consilierii locali vor aproba Planul Urbanistic Zonal, după care în maximum două luni (aprilie și mai) Primăria Buzău va emite autorizația de construcție.

Astfel că la începutul lunii iunie, constructorul va începe lucrările pe teren, astfel încât inaugurarea să se facă înainte de Crăciun (și să nu se mai prelungească în anul următor cum s-a întâmplat la Kaufland Sud).

Citește și articolul: VIDEO. ULTIMA ORĂ. Alunecare de teren la „Malul cu sare”. Săteni izolați rutier. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Undă verde pentru construcția noului LIDL din Bariera Ploiești. Decizie în privința intersecției. Se face rond sau rămâne semaforizată ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.