Undă verde pentru noua Gloria. Turturică: „De mâine aducem jucători. Obiectiv: promovarea!”. Primul meci, sâmbătă, în nocturnă!

Nu mai e AS FC Gloria, ci SCM Gloria Buzău. Dar, brandul fotbalistic Gloria are șanse de a renaște.

Așa cum Petrolul, FC Argeș și Oțelul Galați au luat-o de jos, din diviziile inferioare, așa își propune și noua Gloria.

Deocamdată, secția de fotbal prezidată de omul de afaceri local Ionel Turturică, va juca în liga a patra și își propune promovarea:

„Un prim hop a fost depășit. Astăzi, președintele clubului, Vasile Niță, m-a anunțat că a ieșit CIS-ul (n.r. Certificat de Identitate Sportivă) pentru Gloria. Oficial, de astăzi SCM Gloria Buzău este club sportiv. Și noi, de la fotbal, și ceilalți de la handbal fete și rugby, putem să transferăm jucători. Deci, de astăzi, ne apucăm serios de treabă. Obiectivul nostru, la fotbal, este promovarea imediată în liga a treia. M-am înțeles deja cu mai mulți jucători, de mâine începem să le facem contracte. Antrenor va rămâne Vasile Tudose. Deocamdată, patru dintre echipele noastre de juniori vor rămâne pe vechiul club, FC Buzău. Le vom aduce și pe ele la SCM Gloria Buzău de la anul, când vom promova în „C” și vom putea înscrie echipele de juniori în campionatele FRF”, ne-a declarat, în această după-amiază, Ionel Turturică.


„Da, așa este. Astăzi, a fost înscrisă în campionat în locul FC Buzău, SCM Gloria Buzău. Au undă verde de la noi și de a evolua, în caz că doresc, în nocturnă atunci când au meciuri pe teren propriu. Le doresc succes, mai ales dacă au obiectiv promovarea, deși e cam târziu, jucătorii buni au fost deja legitimați”, ne-a declarat Adrian Petre, șeful AJF Buzău.

SCM Gloria Buzău va avea contracandidate la primul loc pe Team Săgeata, Petrolul Berca și Voința Lanuri. Sâmbătă, 2 septembrie, în prima etapă, SCM Gloria va întâlni pe teren propriu pe Avântul Zărnești de la ora 20.00.


Metalul, debut cu dreptul

Deocamdată echipa nr. 1 a orașului Buzău este Metalul Buzău.

În prima etapă din liga a treia, Metalul a învins cu 1-0 (gol Grăjdan, min. 19) pe teren propriu pe Înainte Modelul.

Citește și articolul: Tamponare pe strada Caraiman. Un posibil „vinovat” s-a ușchit de la fața locului. Iată ce s-a întâmplat

Runda viitoare Metalul joacă în deplasare cu FCSB II, învingătoare cu 10-2 în prima etapă cu Delta Tulcea.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.