Unde a fost identificat buzoianul de 19 ani, dispărut de o săptămână

La Londra. Aici a fost găsit la o săptămână după ce părinții, îngrijorați, l-au declarat la Poliția Buzău ca dispărut.

Tânărul de 19 ani, originar din Smeeni, dar care locuia la bunici la Pietroasele, a fost oprit aseară pe Victoria Avenue la un control de rutină al poliției londoneze.

Profesioniști, oamenii legii l-au identificat pe Alex Roberto Băbuș pe lista persoanelor date în urmărire internațională. Nu l-au reținut, întrucât buzoianul e major și a declarat că se află în Anglia în căutarea unui job și a unui loc unde să locuiască. Ulterior, englezii au luat legătura cu colegii de la Buzău, iar Alex fost scos de pe lista urmăriților.

Astăzi, părinții – care își făcuseră cele mai negre gânduri – au primit cu bucurie vestea de la polițiștii buzoieni.

„Are ambele mobile închise, probabil că nu vrea să discute cu familia. Știu că este foarte ambițios și vrea probabil să ne arate că se va descurca în viață și fără ajutorul nostru. A ales Anglia, probabil pentru că stăpânește limba”, ne-a transmis azi după-amiază tatăl său.

Tânărul din Buzău a suferit mult după divorțul părinților. Săptămâna trecută a picat sala la examenul de conducere. Atunci, pe camerele de supraveghere ale imobilului de pe strada Chiristigii, părinții l-au văzut ultima dată.

Ulterior s-a aflat că a ajuns pe la Bacău – și-a uitat rucsacul într-o sală de cinema! – și că și-a scos toți banii de pe card.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Unde a fost identificat buzoianul de 19 ani, dispărut de o săptămână

 • Curios lucru…
  Intr-o spt a fost dat in urmarire internationala…
  Au mai fost cazuri de persoane date disparute, dar nu numai ca politia ” a doua zi a si uitat de caz”,cu o precizare ca nu s-au mai facut cercetari!
  Pe ce criteriu se dau oamenii in urmarire internationala?sa fie oare ca a picat sala examenului auto???

 • Si eu consider suspect ca a fost pus pe lista urmaritilor internationali ca ultimul infractor periculos dintr-un clan condamnat pentru omor.
  E chiar un abuz, in locul lui as da in judecata statul si as cere despagubiri pentru prejudiciul de imagine si imixtiune in viata privata.
  Bine ca nu l-au declarat mort si deposedat de bunuri cum au patit altii tot in Romania… si care apoi ani de zile au stat prin tribunal ca sa isi dovedeasca existenta si pulsul, ca s-au trezit niste cretini din statul roman sa il declare mort si ingropat si l-au deposedat de proprietati doar pentru ca plecase omul in strainatate la munca.

 • Vai de voi… După ce că habar nu aveți, vă mai dați și cu părerea. Dacă ați fi cautat pe Google ați fi aflat cum se procedează în acest caz.
  O persoană poate fi pusă în urmărire, ca DISPĂRUTĂ, la solicitarea familiei ori aparținătorilor. Deoarece România face parte din UE se implementează și în sistemul de urmăriți al UE. Nu i se aduce niciun prejudiciu, din contră!
  Așa că, înainte de a vorbi, informați-vă sau abțineți-vă de a la face afirmații aiurea.

 • Auras, modifici formularea “de a la face” în “de la a face”?
  Mulțumesc!

 • Și părinții poartă o vină pentru ce s-a întâmplat. Când te hotărăști să ai copii, îți asumi niște responsabilități. Divorțul poate avea consecințe grave pt psihicul unui copil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.