Unde au primari PNL, PMP, Pro România și USR în jud. Buzău

Județul Buzău rămâne unul roșu. PSD a obținut 67 de primari din 87!

Celelalte partide au câștigat doar 20 de primari.

PNL 10

Cochirleanca, Brădeanu, Tisău, Scutelnici, Calvini, Chiojdu, Pardoși, Padina, Beceni și Vadu Pașii. A pierdut însă la Rm. Sărat și Nehoiu.

Primăria Vadu Pașii rămâne la PNL, chiar dacă PSD a făcut eforturi mari în campanie să-l schimbe pe Firon

PMP 5

Gura Teghii, Năeni, Colți, Scortoasa și Zărnești

Pro România 4

Puiești, Ziduri, CA Rosetti și Bozioru

USR-Plus 1

Rezultat foarte slab al USR-Plus! A obținut primăria doar la Lopătari.

Concluzie:

PSD a obținut cu zece primari mai puțin decât în 2016 (când a avut 77 de primari din 87!). Dar, în condițiile în care PSD a pierdut la scor anul trecut prezidențialele și europarlamentarele, rezultatul de acum e unul foarte bun.

loading...

8 comentarii la „Unde au primari PNL, PMP, Pro România și USR în jud. Buzău

 • Acum cu tot judetul PSD poate bagi gaze la Merei, don primarele de Lipia. Nu crezi ca se poate? Pune tot showroomul auto din fata primariei inclusiv ale tale la treaba si pote in 4 ani avem si noi GAZE la poarta.Asa am sperat si in 2016 si nu am avut parte ,bine ca mai sunt lemne de la alti.

 • Comunismul e foarte greu de scos fin Buzău, increngatura mafiota este imensă iar baronii gata de orice ptr a pastra funcțiile. Buzoianul îndobitocit va face face umil același lucru ptr care a fost dresat, cuminte și fidel. Se va multumi cu puțin și prost ptr ca asa e și el….si recunoaște

 • @Ion, cu procentul de 78% luat de Toma s a vazut clar increderea oamenilor in om, nu in partid. La aceste alegeri s a ales omul, iar daca n ai observat Toma nici nu si a facut campanie pe spatele PSD, n au fost bannere rosii in oras…

  A meritat aceasta majoritate pentru ca a facut ce n au facut altii in 30 de ani si care va mai face inca multe de acum in colo, opozitia sa bage coada intre picioare si sa nu mai arunce cu rahat pentru ca efectiv i a zdrobit si nu mai au voie sa comenteze nimic pentru asta.

 • Faptul că un partid, fi el el marele PSD pentru unii sau tocmai psd ul pentru alții, controlează în mod monopolist cheltuirea banilor publici în acest județ nu este un lucru bun. Vi se pare ca in ultimii 30 de ani sistemele: medical, de transport public rutier si feroviar, de învățământ sunt mult superioare? Mie nu mi se pare. Chiar si in municipiu nu sunt schimbări de excepție. Ceva flori sunt, un asfalt mai bun, ceva poduri vechi reparate, niste autobuze second hand. Dar spitale noi? Școli și grădinițe noi? Fără șpagă in ele? O centură rutieră pe 4 benzi? O nouă zona industrială cu alte firme aduse din vestul Europe, America, Japonia sau chiar China? Lipsa unor contracandidați puternici pentru PSD va conduce la un județ subdezvoltat pe model Vrancea, cu primari mediocri sau de a dreptul prosti ce controleaza cu mana de fier comunitati agrare ce
  nu au prea multe pretentii. USR ul inca nu este la fel de puternic cum este in alte județe iar PNL ul este departe de prestanța pe care ar trebui să o aibă ca moștenire istorică. Cel mai bun lucru ar fi nu unul ci zeci de candidati foarte buni dintre care sa se poata alege.

 • Anonimule, hai să urmărim ce face un neamț get-beget, nu un sas, ieșit primar la Timișoara și pe urmă să concluzionăm!
  Să vedem ce face și useristul de la Brașov comparativ cu ce a făcut Scripcaru.
  Oare peste vreo doi ani tot părerea de acum o s-o ai?

 • Celor care se bucura de succesul Psd, o sa plangeti cand copiii vostri se duc la scoli ce stau sa cada, la medici fara medicamente si tot asa. Va bucurati ca roadeti un oscior acum dar nu priviți in perspectiva. De 30 ani batem pasul pe loc….

 • Raluca dragă, guwernerul actual ți se pare a fi vreo lumină? Ai cumva impresia că după 90 au apărut partide în care unii sunt buni și alții sunt răi? Te înșeli amarnic. Avem tot un singur partid, Partidul Structurilor, al serviciilor secrete și al foștilor nomenclaturiști ai PCR.

 • Raluca, bucureștenii i-au ales primari pe Crin Halaicu (PNL, 1992-1996), Viorel Lis(PNȚCD, 1996-2000), Adriean Videanu(PD, 2004-2008), T.Băsescu(PDL, 2000-2004) și acum pe Nicușor Ban(2020), toată floarea cea vestejită a dreptei trădătoare de neam și de țară. Cu ce rezultate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.