Unde, când, cu cine

Miercuri e zi grea în handbalul buzoian.

Atât fetele, cât și băieții joacă de la ora 18.00 în partide extrem de importante.

La Brăila se joacă meciul dintre Dunărea și SCM Gloria Buzău. Ultimul din acest an. Cu o victorie buzoiencele vor face sărbătorile cocoțate pe locul 3. Însă, ale noastre nu sunt favorite. Motive:

*În deplasare, randamentul handbalistelor de la Gloria scade între 20 și 50% (vezi eșecul de la Zalău, victoria chinuită cu Slobozia).

*Brăila are un lot mai numeros și mai multe jucătoare cu „braț”, care dau goluri de la 9 metri: Dmitrovici, Dache, Diana Axinte și nou-venita Claudia Constantinescu

În absența Biancăi Tiron, sârboiaca Marina Dmitrovici e principala marcatoare a Brăilei. Foto: Nicușor Lăzărică

*Brăila a pierdut ultimele două meciuri (acasă cu Bistrița și în deplasare la Zalău) și nu-și mai permite alt eșec. Un nou insucces ar fi o dramă, lucru care nu se aplică echipei din Buzău.

Atenție, meciul poate fi văzut live pe pagina de facebook a echipei din Brăila, unde le vom ține pumnii alor noastre cu speranța într-o surpriză.

Miercuri, ora 18.00, Sala Sporturilor: HC Buzău – Poli Timișoara

Cu doar o victorie în nouă meciuri, handbaliștii din Buzău au nevoie de victorie pentru reabilitare. La Buzău, HC a câștigat doar cu CSM București și a pierdut clar cu Focșani, Vaslui și Dobrogea Sud.

Meci tare miercuri la Sala sporturilor de la ora 18.00

Timișoara e echipă de bătut și trebuie bătută mai ales că HC Buzău a căzut pe penultimul loc, retrogradabil direct în liga secundă.

Meci dificil are mâine de la ora 14.00 și SCM Gloria, la fotbal. De la ora 14.00, elevii lui Iie Stan vor juca în deplasare la Arad cu UTA (locul 2).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.