Unde e mai rău ? Patru echipe acționează

Perioada mai caldă din ultimele zile care a urmat înghețului a permis echipelor de la Urbis Serv să atace din timp gropile apărute în asfalt.

„Din cauza înghețului și mai ales acelui fenomen de ploaie înghețată s-au înmulțit gropile în asfalt. Se întâmplă îndeosebi pe străzile care nu au mai fost asfaltate de mult. Pentru a preveni daunele produse mașinilor și chiar accidentele rutiere s-a decis achiziționarea a 30 de tone de asfalt la rece și alocarea a patru echipe în cadrul Urbis Serv pentru astuparea gropilor. S-a început cu arterele principale, s-a trecut la cele secundare. Se va interveni, în limita posibilităților, inclusiv prin cartiere”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Asfaltul la rece este mai scump decât cel la cald, iar plombele nu țin decât câteva luni.

Dacă temperatura va crește peste 10 grade, există și posibilitatea ca Urbis Serv să pornească stația mică de asfalt la cald, iar plombele astfel realizate să țină mai mult.

În ultimii doi ani, Primăria Buzău a asfaltat peste o sută de străzi – e drept că o parte din ele erau din cele neasfaltate niciodată.

Și în 2019 este preconizată o amplă acțiune de asfaltare a străzilor cu probleme din oraș.

Se speră că în următorii ani numărul străzilor reasfaltate din oraș să devină majoritar, iar problemele cu gropile apărute în timpul iernii să se diminueze considerabil.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Are legătură cu o investiție în zonă. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.