„Unde e Poliția Locală ? De ce nu intervine și nu dă amenzi ?”. Iată un clip video filmat pe Aleea Industriilor!

Un cititor buzoienii.ro ne-a trimis la redacție un link către clipul video de mai jos.

Clipul conține și un titlu ironic: „Poliția Locală e vigilentă”.

S-a atașat și următorul mesaj:

„Ce vedeți în clipul video se întâmplă adesea pe Aleea Industriilor între intrarea de la Ductil și podul de la Drăgaică. Prima bandă este ocupată de mașini oprite pe interzis. În principal în dreptul Casei de Pensii. De ce Poliția Locală și cea națională nu i-au atitudine ? Cei de la Poliția Locală dau amenzi acolo unde nu se sugrumă traficul în loc să vină aici, unde e jale atunci când iese lumea de la serviciu”.

Există și posibilitatea ca în aceste zile polițiștii locali de la rutieră să fi fost distribuiți pentru a dirija traficul pe străzile din oraș unde se execută lucrări de asfaltare.

Citește și articolul: S-a închis! Jabbar i-a venit de hac!

Dacă până de curând șoferii puteau folosi ca alibi faptul că nu au unde să parcheze, de curând parcarea din fața târgului Drăgaica a fost eliberată de mașinile samsarilor. E drept și că a devenit parcare cu plată.

politia locala e vigiLENTA

Posted by Buzau 24 on 18 Octombrie 2017


Citește și articolul: Ce se face aici ? Are legătură cu viitorul magazin Kaufland!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Unde e Poliția Locală ? De ce nu intervine și nu dă amenzi ?”. Iată un clip video filmat pe Aleea Industriilor!

  • Asta-i România, o țară cu cei 7 ani de-acasă în lipsă.

  • Si cu legi aplicabile doar unora.

  • De ce nu dau amenzi? Voi inca mai credeti ca Politia, Salvarea sau orice alt serviciu roman mai au vreu chef de munca?

  • Pacat ca nu am filmat eu azi ce era in jurul talciocului.Erau masini parcate pana si pe banda de stanga de la Praktiker.Curata nesimtire si politia doarme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.