Unde s-a aglomerat în schimb. Primele reclamații

Nicio mașină în intersecția de la Tribunal – Poșta Veche.

Poza de mai sus a fost făcută azi la prânz. E consecința schimbării sensului unic pe bucata din str. Ostrovului (zonă Tribunal și Baroul de Avocați).

Transformare radicală. De la prea aglomerat la prea liber

În schimb, reporterul buzoienii.ro a primit reclamații că s-au supraaglomerat str. Obor, rondul de la episcopie și Bd. Unirii (între str. Transilvaniei și Bd. N. Bălcescu).

Mașini bară la bară pe Bd. Unirii până în intersecția cu Bălcescu
Aglomerație și pe str. Obor către intersecția semaforizată

O constatare a reporterului buzoienii.ro e că aceste coloane lungi de mașini pe sectoarele descrise mai sus nu sunt constante. Ba apar, ba dispar. Cazul e de urmărit în zilele următoare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Unde s-a aglomerat în schimb. Primele reclamații

 • La articolul
  “https://www.buzoienii.ro/modificare-importanta-in-intersectia-de-la-tribunal-posta-veche/”
  am scris următorul comentariu:

  „Ţi se sparie gândul !” ar zice Creangă.
  Ce minte „luminată” a putut gândi aşa ceva?
  Acum din parcarea cu plată de la bănci sunt 300 m până la intersecţia semaforizată.
  După inversarea sensului de circulaţie, cel mai scurt traseu cu maşina până la aceeaşi intersecţie va fi de 1200 m. Adică 900 metri în plus!
  Traseul va fi: parcarea cu plată, dreapta pe Str. Sf. Sava de la Buzău, dreapta pe Str. Ostrovului, dreapta pe Str. Obor, sens giratoriu, Str Obor, intersectie semaforizată, stânga pe Bld. Unirii, intersecţie Bld. Unirii cu Bld. Nicolae Bălcescu.
  900 metri în plus! Poluare, aglomeraţie şamd. Mulţumim din inimă „primarului”!

  Cei abilitaţi să corecteze măsura au tratat opiniile buzoienilor cu “dosul”, la fel ca şi cu amplasarea cazanului de 10 Gcal în PT4 Dorobanţi.

  Mereu aceeaşi nepăsare şi lipsă de respect pentru buzoieni. Inversarea sensului de circulaţie pe acea bucaţică de straduţă a rezolvat problema pentru un grup restrâns de persoane (privilegiate şamd) punând în schimb mii de şoferi să ocolească aproape 1 km, generând ambuteiaje, poluare, timp pierdut, nervi …

  Lipsa de respect cu care sunt trataţi buzoienii de actuala conducere a urbei devine din ce în ce mai vădită. Consecinţele vor fi vizibile la localele din acest an.

 • Era logic ca o sa se intample asta.
  Daca s-au apucat de facut modificari puteau sa elimine statia de taxi din fata de la statia Petrom, astfel incat sa se elibereze prima banda acolo pentru cei ce vin dinspre PolitiaLocala sa poata face dreapta facil pe Transilvaniei spre giratoriu pe banda1, care acum e ocupata cu statie de taxi si care ingreuneaza accesul celor ce vor sa iasa de pe straduta cu PolitiaLocala in Transilvaniei.
  Dupa ora 15 devine calvar sa iesi pe acolo, era calvar si inainte de instaurarea de sens unic la Tribunal, acum e si mai rau, deoarece indiferent daca iesi pe la statia Petrom sau pe la aleea noua de la Biserica tot acolo pe Transilvaniei ajungi sa stai la coada daca vrei sa te duci spre zona de Est a orasului.

 • Eu stiam ca tronsonul dintre Buzau Business Center (unde e sediul OMVPetrom si agentia BT) si Bd Unirii este incadrat ca fiind Strada Transilvaniei, atat Buzau Business Center (are nr1) cat si statia Petrom de langa au adresa de Str Transilvaniei, cum are si Politia Locala (nr 5) care e in spatele statiei Petrom.
  Str Obor era doar tronsonul de la Bazar (intersectia cu Marghiloman) pana la giratorul Episcopiei.
  Poate doar acum recent cand s-au tot denumit/redenumit strazi sa se fi schimbat situatia, desi in acte aceleasi adrese de str Transilvaniei apar.

 • Pt. Dl. Tereacă

  Înţeleg faptul că aveţi datoria de a cenzura comentariile care conţin un limbaj indecent/trivial. Totuşi, ultimul paragraf din comentariul meu postat anterior nu conţinea acel tip de limbaj. De ce l-aţi trunchiat? Adevărurile cuprinse în acel paragraf aduceau cumva atingere imaginii “marelui om” al urbei.

  Am pregătit 500 lei pentru situaţia când vă hotărâţi să parcurgem străzile din Buzău asfaltate în ultimii trei ani. Eu plătesc combustibilul (promit să cumpăr ce este mai scump) iar dv veniţi cu limuzina proprietate personală şi străbatem împreună, metru cu metru, toate străzile asfaltate în 2017, 2018 şi 2019. Cu viteza legală. Ştiu că nu veţi accepta această provocare. Şi dv. ştiţi de ce: nu vreţi să vă stricaţi maşina!

 • O mare prostie, dacă vreau sa ajung la piață trebuie să ocolesc pe la semafor Unirii în loc sa ajung direct în intersecția cu bulevardul Balcescu. Astăzi am căpiat alergând după un loc de parcare. Sunt în schimb de acord cu oprirea interzisă dar pe tot bulevardul nu numai pe bucățele. Tot Unirii de la întrare până la ieșire trebuie să fie degajat și liber pentru trafic. Parcările se fac în spatele blocurilor iar primăria să mai amenajeze spatii de parcare.

 • Pd dl. Păduraru. Îmi pare rău, dar ultimul paragraf al comentariului dvs. conținea lucruri neadevărate. Îmi pare bine că ați sesizat, sunteti un domn atent. Sa-mi lăsați, vă rog, numarul de telefon pentru excursie. Deși, temerea mea e că nu va avea nicio finalitate. Eu n-o să va conving pe dvs, nici dvs pe mine.

 • E o masura buna. Avem parcare cu plata la banci. Oprim si ne facem treaba in centru. Nu trebuie sa dau rotocoale cu masina prin centru cand toata zona o acoperi in 5 min de mers pe jos. Ajunge cu parcatul in fata magazinului sa imi iau un pachet de tigari. Felicitari!

 • Prima banda de pe Unirii, cea eliberată de curând, e praf…

 • Da e adevărat primele benzi sunt praf. Să le reasfalteze că s-au bătut cu pumnu-n piept că au stație de asfalt proprie. Și încă ceva, poate âi învață cineva priceput pe-știa cu asfaltu să aducă și gurile de canal la aceiași înălțime. Nu era stringenta asfaltarea căii de rulare de la întrarea dinspre Vernești până la fabrica de bere. Putea sa mai aștepte dar de la bere până în intersecția cu Unirii este praf, nu știu de ce au mai trasat dungi când toată lumea șerpuiește pe șosea. Asta era prioritatea nr 1. Chiar au orbul găinilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.