Unde s-a blocat proiectul gazelor la Mărăcineni

E o mare așteptare la Mărăcineni în privința alimentării comunei cu gaze naturale.

De altfel, într-un sondaj pe grupul local de facebook, aducerea țevii cu gaz la poartă a depășit cu mult celelalte dorințe administrative ale respondenților.

Ultimele informații legate de acest subiect (în septembrie) erau optimiste. S-a obținut autorizația de construcție, iar în această iarnă trebuiau începute lucrările.

Dumitru Constantin, primar Mărăcineni: „Trans-Gaz a demarat licitația pentru desemnarea firmei care va executa lucrarea de subtraversare a râului Buzău și a canalului energetic. Din păcate, procedura s-a amânat cu aproape o lună, întrucât firmele interesate au solicitat către Trans-gaz informații suplimentare”

Primar: „Îi asigur pe locuitorii din Mărăcineni că această lucrare se va face, chiar dacă mai durează un pic”

Speranța e că la primăvară – țeava de gaz de 400 mm diametru va ajunge de la Vernești la Mărăcineni. Apoi, Distrigaz prin firmele agreate ar urma să realizeze rețeaua internă din cele trei sate ale comunei (Potoceni, Căpățânești și Mărăcineni).

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Unde s-a blocat proiectul gazelor la Mărăcineni

  • Sa moara Will Smith daca nu m-am speriat 1 secunda cand am vazut poza din articol, credeam ca au invadat farfuriile zburatoare Maracineniul. Am rasuflat usurat cand am citit.

  • Don primarele de Merei auzi ce fac altii? Matale cand te apuci de minunatii de-astea ca in afara de showroom-ul auto din fata primariei nu vedem nimic.

  • Suntem satui de promisiuni, nu va ajunge aceasta teava de gaze niciodata la Maracineni, au trecut toate alegerile.

  • Când ai stații de G.P.L pe toată valea Slănicului, începând cu Maracineni, de ce te ar mai durea burta de ce ai promis în campanie .. ?!?!?!

  • Praf în ochi ca de atâția ani. Nu s-a vrut niciodată sa fie gaze în Mărăcineni.

  • Naivitatea se plateste scump.Povestea asta cu introdus gaze la Maracineni,seamana cu aia a construirii podului de la Vadul Pasii.De fapt,cei din Maracineni,au primit ceea ce si-au dorit, promisiuni de la PSD si de la „edilul” Titel!Cum „balta PSD-ista nu mai are „peste”,probabil ca Titel se va urca iar pe fadroma si va mai imprastia pe ici pe colo cateva gramezi de balast pentru a convinge fraierii ca el vrea,dar altii sunt rai. Incalziti-va in continuare cu promisiunile lui Titel! Dar nu disperati. Mai sunt alegeri si peste patru ani, iar luna lui cuptor e aproape. Pana atunci,la….”congelator”,naivilor! PS – se aude ca „edilul” Titel a angajat un …..agent” pentru investigatii: „agentul termic” !

  • Pe cand si la Maracineni se distribuie acele tichete de masa calda pe care le-a promis guvernul la batranii cu varsta peste 75 ani si pensia minima de 800 lei in valoare de 790 intreb si astept un raspuns de la d-l primar

  • Totul se tergiversează . Era de așteptat. Primarul a ieșit de câteva ori cu promisiuni de începere a lucrărilor dar ce să vezi cineva îl trage in jos . Până nu iese firma care trebuie nu se mișcă nimic în front . Cam așa e legea pe la noi . Noi fraierii aplaudam de fiecare dată când un edil mai iese public și mai promite ceva . Restul ….. carantină !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.