Unde s-a mutat Ion Barbu. Vezi, în articol, fotografia oficială

E cel mai bun consilier local din mun. Buzău din ultimii zece ani. Argumentele țin de implicarea și prezența sa în viața urbei, dar și de opiniile și propunerile pertinente exprimate.

A fost cel mai important critic din Consiliul Local al fostului primar Boșcodeală, când puțini aveau curajul să deschidă gura. Atitudine continuată și în mandatul lui Toma, când – e drept – mai mulți consilieri au prins glas.

Astăzi, redacțiile din Buzău au primit poza de mai jos, dar și un text din partea Pro România.

Viorel Dobre a insistat pentru Ion Barbu: „ Îi mulțumim pentru alegerea făcută. Împreună vom convinge buzoienii că se poate și altfel. Nu doar promițîndu-le în timpul campaniei, ci și realizând după”

„Ion Barbu a părăsit partidul pe listele căruia a fost ales pentru două mandate. Convingerile sale politice nu se mai încadrau în normele partidului a cărui singură activitate la Buzău a fost să facă non combat PSD-ului și să nu deranjeze anumiți lideri care aveau alte concepții în ceea ce privește expresia – în folosul cetățeanului” – comunicat Pro România.

La Pro România, Ion Barbu va face din nou echipă cu Bebe Ionescu – anunțat candidat Pro România la Primăria Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Unde s-a mutat Ion Barbu. Vezi, în articol, fotografia oficială

  • Ce sa faca si el „sireacul” s-a mutat la cine da mai mult.Acelas Caragiale de acum 4ani. Si-a asigurat o pensie frumusica fara sa faca nimic.Trai neneaca pe bani contribuabilului buzoian. Halal sa-ti fie coana Buzoico.

  • În principiu poate omul să se ducă unde vrea el, de la PNL-Johannis-Helvig(SRI) la Pro Ponta-Silviu Predoiu(SIE), de la Platforma Plus 100- Cioloș-Virgil Ardelean(DGIPI-2,15) la USR-Borno(maro în magh.)- Florian Coldea( viitor Serviciul de Informații al UE)) și retur. Ironia mare e că pleacă fiindcă acolo nu luptau gălbejiții cu PSD-ul, în timp ce la Pro Ponta vor lupta cu pesedeul până îi vor da sângele pe nas și vor sfârși candidând împreună ca 2 aripi aliate ale aceleeași „ciume roșii”. Nu-i frumos?

  • Ridicol. L-a urmat pe Bebe pentru ca așa a stabilit Tom. Trebuie si PSD sa aibă cu cine sa facă majoritate in Consiliul local.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.