Unde se lucrează acum. Ce urmează

„Peste o săptămână drumul spre mare va fi un pic mai ușor și mai lin😉….se lucrează la asfaltarea Șoselei Constanței (fostă Pogonele) până la limita administrativă a municipiului Buzău!”, a anunțat azi viceprimarul Ionuț Apostu.

Strada este asfaltată de Strabag și, așa cum se vede în fotografia de mai sus, a fost decopertată astfel că recomandarea pentru buzoienii care merg la mare în aceste zile e să folosească traseul prin Gherăseni.

„Am reluat astăzi asfaltările și pe ultimele străzi “de pământ” din Buzău.

str. Călmățui

Orașul nostru are șansa de a fi, în câteva săptămâni, probabil ultimul municipiu reședință de județ din România fără străzi “de pământ”! Asta înseamnă doar normalitate! #backtowork”, a adăugat Apostu.

Pe lângă strada Călmățui în aceste zile se pregătește de turnarea covorului asfaltic șoseaua de la oborul de animale – dintre Șoseaua Brăilei și Podul de la V. Pașii.

Firma Hidro Salt B92 asfalteaza în următoarea lună ultimele 5-6 strazi de pământ din mun. Buzău

Urbis Serv s-a ocupat în ultima săptămână cu plombările (după Bd. Unirii (Crang – Prerfectură) și Aleea Centrală din Micro XIV), iar de mâine se va începe asfaltarea trotuarelor de pe str. Oltului, prevăzute cu pistă de biciclete.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Unde se lucrează acum. Ce urmează

  • Urata asfaltare in comuna Micro 14!! Asistatii sociali de pe alte strazi buzoiene au avut parte de o asfaltare mai ok. Fix cum era de asteptat! Oare noi astia din micro 14 suntem prostii satului? Ori remediati ori sa va fie rusine!! Si eram incantat de munca Urbis dpdv al asfaltarii orasului….

  • Aiurea , nu ne mai puteti pacali la infinit , a-ti promis Domnule Primar ca sfaltati zona starzii Mioritei cu parcarile adiacente Blocurilor A1 ,A2 , A3 , A4 ,A6 , A7 , A8 , A9 , a-ti venit acolo cu doamna Consilier Ionescu de la Asociatia pt 31 si promisiunea a fost ca in iunie iulie e gata asfaltarea . Acum dupa peticeala de rigoare lumea e foarte dezamagita si asteapta alegerile , stiti d-voastra de ce . E in centru orasului Domnule Primar.

  • Pe str primăverii se mai asfaltează?au faramat acum doua luni strada și acum abia poți să mai mergi cu mașina.bataie de joc

  • Șoseaua de centura dintre podul Mărăcineni și Strada Horticolei, pe dig,
    când o asfaltați ???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.