Unde se toarnă acum asfalt

Sunt imagini surprinse în această seară în municipiul Buzău.

Asfaltatorii de la Urbis s-au reunit în nocturnă pentru a asfalta capetele străzii Horticolei.

S-a început cu zona dintre strada Horticolei și Podul Marghiloman

Muncitorii de la Urbis se vor muta apoi la intersecția dintre Horticolei cu strada Dorobanți/Viilor.

Explicația asfaltării nocturne e că la această oră traficul e redus, iar Urbis Serv a obținut încuviințarea Trans Bus de a nu mai trimite autobuzele pe zona aflată în lucru până la finalul programului de transport.

De mâine dimineață, după răcirea asfaltului, traficul se va desfășura normal.

Strada Horticolei a fost asfaltată la urgență săptămâna trecută (în patru zile) atât din cauza stării precare a carosabilului, cât și a perspectivei de inaugurare într-o lună-două a podului de la Vadu Pașii.

80% din traficul către și dinspre Vadu Pașii va fi preluat de strada Horticolei.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Unde se toarnă acum asfalt

 • Deci se poate si noaptea sa se faca treaba !!!!

 • Incep sa se miste lucrurile! Bravo, Dl.Toma! Aveti aprecierea mea, chiar daca in trecut am fost un apostrofat, recunosc. Felicitari inca o data!

 • Domnule Ciprian probabil nu iesi din casa pe strazi sa vezi adevarul ,ai vazut cum e strada Horticolei asfaltata ??????????????????????????????? Domnule Tereaca spune care e treaba de filtrezi comentariile , am facut un comentariu aici si anume : O parodie de asfaltare ” de ce cenzurezi ???????????????????????????? ce castigi ????????????????

 • Dl.Ion, eu am spus ca incep sa se miste lucrurile. Nu stiu de ce sunteti asa de nervos. Da, ies pe strazi, vad ce este in Buzau. Am zis si in trecut, Buzaul mai trebuie sa „manance paine” si trebuie sa se dezvolte, de asta am spus ca incep sa se miste lucrurile. Am fost si pe Horticolei, se asfalteaza corect. Nu stiu ce vreti mai mult, tinand cont ca acea strada era distrusa in trecut. Daca stati pe Horticolei, de ce nu iesiti sa dati indicatii despre cum sa se faca asfaltarea sau sa vorbiti cu cei de la Strabag sa vina sa va asfalteze corect strada!?

 • Mergeti pe Independentei, tronsonul dintre Col.Buzoianu si Podul de la Dragaica.
  De azi 06.05.2021 a inceput peticeala ……
  Petic la petic trage.

 • Domnule Ciprian asfaltarea de pe Horticolei nu o face Strabag ci Urbis la indicatiile pretioase ale Domnului Primar , si va pare corect sa asfaltezi doar cele 2 benzi de la centru iar cele de langa bordura sa ramana cum au fost ??? zi buna.

 • Răspuns pt. dnul Ion. Pentru că pe margini vor fi lucrări ale Companiei de Apă plus cabluri îngropate. Nu avea rost să asfaltezi, dacă acolo se va interveni într-un an, doi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.