Unde se vor putea vedea + o nemulțumire a unor jurnaliști

Veste bună pentru buzoienii interesați de ședințele Consiliului Municipal Buzău.

Începând cu întrunirea de marți, toate „CLM”-urile vor putea fi văzute live – și apoi și în reluare – pe pagina de facebook a Primăriei Buzău – CLICK AICI.

„Va fi o transmisiune profesionistă, cu multe camere și imagine de calitate. S-a organizat o licitație în mod legal, o firmă se va ocupa de realizarea transmisiunii live pe pagina de facebook a Primăriei Buzău. Toți cei interesați, inclusiv din mass-media, au posibilitatea de a prelua și distribui în mod gratuit imagini de aici”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Ședința ordinară de mâine va începe la ora 09.00

În condițiile în care paginile de facebook ale site-urilor locale de știri pot prelua transmisiunea, ședințele CLM pot ajunge astfel la un număr mai mare de buzoieni.

Există și o nemulțumire a unor jurnaliști locali care uneori difuzau live pe paginile personale de facebook din sala de ședințe. Aceștia nu vor mai putea transmite la rându-le live (înregistrat da), firma angajată de primărie, primind exclusivitate.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Unde se vor putea vedea + o nemulțumire a unor jurnaliști

 • Ce licitatie a fost si ce firma a luat contractul?
  Nu s-a anuntat nimic in legatura cu asa ceva.

 • Aia cu interzicerea transmiterii live de catre jurnalisti e un abuz.
  Trebuie facuta o plangere penala.

 • O initiativa foarte buna care trebuia luata mai demult de d-nul primar Toma!
  In felul acesta se vor convinge si buzoienii mai bine ca CLM-ul se imparte in doua mari tabere foarte diferite:
  1. CONSILIERI EFICIENTI cu adevarat pt dezvoltarea BZ-ului (oameni ca Apostu, Ionescu, Dunel, Ion Viorel, V. Gheorghe, dar si Rosioru – desi reprezentant al opozitiei, e totusi un consilier ce vine cu proiecte serioase si e printre cei mai activi la sedinte)
  si
  2. CONSILIERI DE UMPLUTURA, dar plini de aroganta, ajunsi in CLM doar pt a ocupa un loc caldut in preajma lui Toma, necontribuind cu absolut nimic la dezvoltarea Buzaului (si aici avem exemple ca Tepelus, Florescu, Murgulet, nemaivorbind de recentul expulzat Neder, care a meritat sa fie pus la punct de Toma).
  Curatarea CLM-ului de astfel de elemente incompatibile si ineficiente trebuie deci sa mai continue, d-le Primar!

 • Cei care nu au FB cum vor putea să vadă ședințele CLM?

 • Voi ati observat ca de cand a venit primarul asta nou, transparenta e inexistenta?
  Daca va uitati pe siteul primariei, la sectiunea Transparenta nu exista nimic, desi ar trebui sa existe anunturile de licitatii, castigatorii de licitatii, contractele semnate pe bani publici. In schimb e totul gol, doar o pagina goala care exista doar ca sa mimeze transparenta.
  Si totul cred ca are legatura cu faptul ca nu vor transparenta cu privire la contracte ca s-au aciuat vreo 3 firme de casa care primesc pe banda toate contractele ce le poate acorda Primaria… orice nevoie are primaria sigur e intermediatata de aceste firme, care din intamplare sunt detinute de diversi interpusi ai oamenilor de partid ce stau de-a dreapta primarului.

 • E secretomanie pe linie, pana s capitolul declaratii de avere si transparenta veniturilor platite de primarie e ceva semi-secret la Buzau, presupun ca nu vrea primarul sa afle lumea ca are salariu de peste 5000 euro lunar si ca unii oameni primesc nemeritat sporuri peste sporuri ajungand sa tripleze chiar salariul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.