Unde va candida Carmen Ichim! S-a hotărât!

E anunțul serii din lumea politică buzoiană.

Carmen Ichim nu va candida la Primăria Buzău, ci la Consiliul Județean!

A anunțat-o în această seară la Campus Tv, C-tin Ionescu – intrat și el, de azi, oficial, la Pro România.

„Da, doamna Ichim va candida la Consiliul Județean din partea Pro România. E 100% ce vă spun acum”, a spus Bebe Ionescu.

Mutarea e una surprinzătoare pentru mulți, știută fiind relația de prietenie dintre Carmen Ichim și Emanoil Neagu (de la PSD). Dar, vorba aceea, „frate, frate, dar brânza-i pe bani!”

Dna Ichim, care beneficiază de o imagine bună, va fi un contracandidat serios pentru Emanoil Neagu. Totuși, întrucât 85 % dintre primarii în funcție sunt de la PSD, Emanoil Neagu – care are și el o imagine bună – păstrează prima șansă.

Mai rămâne de văzut pe cine va nominaliza PNL drept candidat la Consiliul Județean, unele voci anunțându-l chiar pe liderul Cristi Romanescu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Unde va candida Carmen Ichim! S-a hotărât!

 • Traseiști din toate partidele uniți-vă! 🙂

 • Neagu se lăuda recent că el se odihneşte noaptea foarte bine, neavând ,,insomnii”, pentru că nu are niciun motiv de îngrijorare. Ei bine, începând de azi, cred că o să aibe şi destule nopţi cu insomnii, frământându-se cum să facă şi să dreagă ca nu cumva Ichim să-l răstoarne de la CJ. Şi are mari şanse să-l răstoarne!
  Or fi 85% din primari, chipurile, de partea lui Neagu, dar şi Ichim are o grămadă de primari de partea ei (dovadă acea solidaritate manifestată prin semnături la petiţia de a nu fi demisă din scaunul de prefect).
  În competiţia dintre cei doi, nu prea contează cine câştigă şi cine pierde, pentru că amândoi au demonstrat că se pricep la treburile judeţului (Neagu având şi atuul unei experienţe mai îndelungate). Probabil cei care o vor pe fata miliţianului Toader, o vor mai mult de dragul înnoirii CJ-ului, nu că ar fi Neagu vreun preşedinte incompetent.

 • Pana de curand il apreciam pe Neagu. Chiar nu vedeam al sef al CJ-ului
  Dar am fost dezamagit in ultima perioada si anume de drumurile asfaltate pe repede inainte.
  Dorinta unora de a castiga imagine loveste in calitatea lucrarilor.
  Nu stiu daca dumnealui sau echipa dumnealui au facut vizite de lucru in teritoriu pe unde se asfalteaza sa vada calitatea jalnica a acestor drumuri.
  In principal ma refer de drumul judetean 203k maracineni podu muncii vintila voda Bisoca sau Lopatari.an de an era carpit/plombat de fapt cu plombe care nu tineau mai mult de 2 luni.
  Acum se asfalteaza dar il rog sa iasa la TV sa ne spuna de ce lucrarile intarzie?de ce s-au modificat sumele de bani ce trebuiesc achitate catre firma in cauza si de ce ne chinui cu semafoare inutile si poduri inchise pe un sens desi nu lucreaza nimeni!??
  Drumul spre Siriu arata si el cum arata…sa nu mai spun la Magura in zona surparii. Ma asteptam sa se faca asfaltarea frumos la linie fara denivelari dar…ca banii au fost hă hă peste măsură!
  Multumesc

 • Pro Ponta = un alt ALDE!

 • dupa cum se poate lesne observa,in Buzau,s-au format deja “cuplurile” care vor sa isi imparta CIOLANUL! Toate sunt de tipul “TUSEA si JUNGHIUL”.Buzoienii se vor bucura in continuare de “calitatea” unor “politicieni” care ca si pana acum vor face “rahatul praf”.

 • Femeia asta nu a facut nimic la mediu,desi a fost rugata sa intreprinda in jurul orasului controalele preventive, sa nu mai colcaie gunoaiele si lucrari neautorizate,acum vrea scaun caldut incontinuuare.S-o aleaga cei care nu o cunosc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.