Unii dintre „țiganii ăștia ai noștri” s-au speriat și s-au plâns poliției

Unii dintre țiganii amenințați de „Comitet” în live-ul de pe facebook s-au speriat la auzul spuselor acestuia și s-au plâns poliției.

Pe de altă parte, e posibil și ca unii dintre oamenii legii să fi dat peste clipul de pe facebook astfel că „polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări”, conform comunicatului emis de IPJ Buzău.

Celebrul „Comitet” s-a ales astfel cu al doilea dosar penal în două zile. Primul, ieri, pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”, al doilea, azi, pentru „tulburarea ordinii și liniștii publice”

„Din primele cercetări a reieșit că bărbatul, diagnosticat cu virusul Covid-19, ar fi adresat amenințări locuitorilor pe fondul acuzelor ce i-ar fi fost aduse ca fiind responsabil de răspândirea virusului. Prin amenințările adresate, buzoianul a creat o stare de temere în rândul cetățenilor” – comunicat IPJ Buzău.

„Comitet” se află acum la spital la București, iar live-ul de pe facebook l-a făcut ieri.

Clipul e mai lung, dar reporterul buzoienii.ro a cenzurat părțile în care „Comitet”, la nervi, îi amenință pe „țiganii ăștia ai noștri, din țară și străinătate”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „Unii dintre „țiganii ăștia ai noștri” s-au speriat și s-au plâns poliției

  • Comitet, să vină Covid să te ia! Și pe încă câțiva din familia ta.

  • Cred că e timpul să nu-l mai tot promovați pe acest…minoritar. Înțeleg nevoia de senzațional dar vă rog să vă gândiți și la senzația de greață profundă pe care o generează aceste materiale…

  • De remarcat ca individul este total inconstient de prostia pe care a facut-o si de tot raul pe care l-a adus orasului Buzau.
    Din nefericire nu este singurul inconstient din specia din care face parte.
    Dupa cate se pare, din indignarea si din amenintaruile derbedeului reiese ca este acuzat chiar de conationalii lui……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.