Unora dintre locatarii de la bloc ar putea să nu le convină

E un lucru comun la blocurile turn din Buzău ca ghena să se înfunde – îndeosebi în weekend.

Urmează apoi CHINUL pentru femeile de serviciu de a le desfunda. E bine, această corvoadă urmează a dispărea în următorul an la Buzău.

Firma de construcții a început deja să traseze prin Buzău locurile unde va amenaja 42 de noi platforme îngropate. Vor fi cuprinse toate blocurile turn din oraș – unde gunoiul nu va mai fi aruncat la ghenă.

C-tin Toma: „Folosirea ghenei e un lucru depășit, neigienic. Sunt tot felul de microbi, mirosuri, boli, acum și cu pandemia asta, e recomandat să eliminăm ghenele din blocuri. De aceea, Primăria Buzău a prins bani în buget, în acest an, pentru amenajarea a 42 de platforme îngropate, îndeosebi la blocurile turn”.

Un alt avantaj ar fi o mai bună colectare selectivă.

Pe de altă parte, e posibil ca multora dintre buzoieni (mai comozi) să nu le convină desființarea ghenelor, întrucât în acest caz vor fi nevoiți să ia liftul și să bată drumul până la noile platforme îngropate.

În unele locuri din Buzău, pentru că platformele au fost subdimensionate, s-a mai ivit o problemă. Au apărut sacii de gunoi așezați împrejurul platformelor – întrucât pubelele din interior erau deja pline.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Unora dintre locatarii de la bloc ar putea să nu le convină

  • Și la noi la bloc în micro 3 se întâmplă asta zi de zi, mirosul și mizeria este cumplită, abia așteptăm să se termine cu aceste ghene. Femeia de serviciu este îngrozită zi de zi de ce găsește aruncat. Și educația oamenilor e de vină, dar educația se fa e cu forța.

  • Cred că nu aveți dreptate domnule Ion. Dacă e nevoie de forță, nu vorbim de educație, ci de lipsa ei la cel care aplica forța și la cel căruia este nevoie să i se aplice. Educația este Forța! Forța să fie cu noi!

  • Consum in plus la elevator si infectare sigura intr-un spatiu de 1mp cat are un lift in care 20 de ap isi cara gunoiul. Pe de alta parte, m-am saturat de salariile astora din asoc de propr, zici ca-i Sofitel, nu un bloc comunist. Sper sa scada si salariul la doamnele femei de serviciu raportat la noul volum redus de mca!!!

  • Cum se vor descurca persoanele în vârstă, cu probleme de sănătate și locuiesc singure? Vor fi nevoite să apeleze la femeile de serviciu, bineînțeles în schimbul unei mici atenții ….. . Dar spațiile de la ghenă (de la fiecare etaj), la ce vor mai fi folosite?

  • @Liviu..la fel…cum is aduc mancarea in casa… La fel isi duc si gunoiul

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.