Unora nu le va conveni, dar trebuie spus și acest adevăr. Despre Valentina

La români e o vorbă, „despre morți numai de bine”.

Totuși, dat fiind că acest caz suscită încă interesul public, trebuie spus adevărul integral, chiar dacă unora ar putea să nu le convină.

Tânără, frumoasă și singură acasă. Părinții se despărțiseră demult, tatăl se mutase la Blăjani și trecea rar pe la Valentina. „E drept, omul era mai sărăcuț, iar Valentina era uneori mai rece cu el”, după cum ne-a spus o rudă

Reporterul buzoienii.ro va insera mai jos mărturii din sala de judecată, mai puțin favorabile victimei.

„Valentina a mers la magazinul de jos și a cumpărat o sticlă de vodcă”

„Ea a băut cel mai mult dintre cei veniți la petrecere”

„Când s-a terminat prima sticlă a coborât și a mai cumpărat una”

„Ca Valentina să nu mai bea, „Morsă” i-a pus sticla sus, pe un raft. După ce „Morsă” a plecat, Valentina a luat din nou sticla”

Procuror: „Analizele de sânge au arătat că Valentina consumase alcool. Mai mult decât Cosmin Dan”

„În apartamentul ei se dădeau des petreceri”

Mama Valentinei plecase și ea în Italia, lucra în Sardinia. Câștiga bine și o ținea pe Valentina în puf. Îi trimitea bani, i-a luat apartamentul de pe Bd. Bălcescu, îl amenajase și mobilase frumos

Ce s-a întâmplat înainte de nenorocire

Cosmin Dan a dat de înțeles că deși oficial o avea de prietenă pe Anisia Dinu, îi mai făcea vizite și fostei, adică Valentina Nica. Vizite consimțite sau chiar încurajate de Valentina.

„Făcuse o pasiune pentru mine”, a spus Cosmin Dan

Ghinionul celor doi amanți, Anisia Dinu a descoperit relația lor. În dimineața de dinaintea nenorocirii a mers acasă la Valentina și i-a făcut scandal. „A dat cu picioarele în ușă”, au mărturist vecinii, variantă contrazisă de Anisia. La apartament a ajuns și Cosmin Dan. Discuții aprinse, scandal și chiar lovituri ale lui Cosmin către Valentina. „N-am bătut-o cu adevărat, am jucat teatru, ca s-o păcălim pe Anisia”, i-a spus Cosmin Dan judecătoarei.

Problema e că seara, Anisia a revenit acasă la Valentina, care a dat o mică petrecere. Atunci Valentina i-a mărturisit Anisiei legătura păstrată cu Cosmin Dan. Fetele s-au fotografiat împreună, iar Anisia i-a trimis mesaj lui Cosmin Dan: „Am aflat tot!”. Furios că Valentina l-a dat de gol, Cosmin Dan a venit din club, dimineața la șase, direct acasă la Valentina.

Ce nenorocire a urmat știe deja toată lumea. Iar acela/aceia vinovați de incendierea fetei trebuie să plătească.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

19 comentarii la „Unora nu le va conveni, dar trebuie spus și acest adevăr. Despre Valentina

 • Tereacă, nimic nu justifică atrocitatea comisă de acest descreierat. Și el, și complicii lui merită pedepse maxime in funcție de încadrarea juridică a faptelor.

 • Este clar Auras … A Mai luat o sticla , deci merita sā moarā în chinuri !!!! Dl . Tereacā , un om poate sā bea cât vrea’ asta nu justifica faptele unui animal ( domestic ) …. Aparent esti cam defensiv în privinta CRIMINALULUI …. AI PRIMIT CUMVA O ATENTIE !!;!

 • Dl Tereacā am un titlu de media , poate va intereseaza :. Criminalul Piroman din Buzau Spalat de BUZOIENII.RO sau BANII LU ‘ TATICU AU CUMPARAT BUZOIENII.RO …etc

 • Un articol re rahat cu titlu de rahat. Adevatul e ca daca bei sau daca te imbeti trebuie sa mori! Voi va ganditi un pic?

 • Și doamna judecătoare a spus in sala de fata cu toată lumea , ca fata a avut cea mai mare alcoolemie . Cred ca de aceea nu a putut iesii din apartament când s a produs explozia .

 • Bai lupilor, ho ba! Ați sărit in capu omului asta, un ziarist este imparțial. vreți sa scrie doar ce vreți voi sau care i schema ca nu înțeleg ?? Este ziarist sa spună tot adevarul, și din partea victimei, tot! Sunteți chiar ratați omu își face meseria, a dat in public ceea a spus domnul procuror la proces. Aveți tupeu sa îl înjurați și pe domnul procuror ca a spus de Valentina ca avea alcoolemie ? Vai de capu vostru.

 • La ce va treziți și comentați aiurwea ? De ce nu va vedeți de treaba voastră ?? Pai dacă la acel proces s-a spus ca fata a avut cea mai mare alcoolemie , doamnul Tereaca are dreptul sa scrie adevarul, mai ales ca a fost confirmată de doamna judecătoare treaba cu alcoolemia !!! Stați jos și vedeți va de treaba lasati omu in pace sa și facă treaba .

 • Nimeni si nimic nu poate justifica atrocitatea comisa de acesti delincventi. Ce are a face alcolemia victimei cu acest act de veritabil terorism, uciderea si incendierea fara scrupule, punerea in pericol a locatarilor unui bloc intreg ????
  Din fericirea in Romania inca exista legi si judecatori cerebrali care nu vor ezita sa le aplice.

 • Are de a face alcoolemia cu moartea victimei , dacă nu era băută , putea sa se salveze , fiindcă nu i a dat nimeni foc , a fost o explozie in acel apartament datorită sticlei pe care au adus o cei doi. Putea sa fuga și ea dar din cauza alcoolului nu a mai reușit . Îmi pare rău pentru fata , dar nu mai faceți povestea asta un film horror . In necropsia ei scrie ca a murit datorită intoxicării nu a focului. Nu știți nimic dar va dați cu părerea . Hate

 • Nu se putea dormii noaptea de muzica și gălăgia in fiecare seara din acel apartament . Unde era mama fetei când se făceau acele petreceri ? nu ca am ceva cu țiganii , dar își făcuse cuib acolo toți de culoare . Și nu sunt împotriva petrecerilor , dar nu in halul acesta , bairam și Nebunie alcool și droguri !

 • Are legătura alcoolul cu moartea fetei , chiar are mare legătura , dacă nu consuma așa mult , putea sa fuga și ea , nu i-a dat nimeni foc , din actul Medico legal a reieșit moartea ei prin intoxicație , nu datorită focului! Numai va dați cu părerea fără sa aveți habar .

 • Avem comentatori de toata Jena , cel mai probabil amici sau chiar complicii criminalului…. Albero , Gilberto , Cairo …. Deci , într-o Tara Civilizata .. Criminalul si Complici lui erau împreuna într-o camera rece si Mai mult , daca eram în America… Dar noi suntem în Romania unde COMPLICI stau acasa si CHIAR AU TUPEUL NESIMTIT ( predat în Familie ) sā comenteze pe FB si chiar la acest Articol ….

 • PS ….Daca eram în America , în conformitate cu legislatia acesteia, CRIMINALUL astepta dupa gratii injectia letala …. După gratii erau si complicii acestuia.

 • Dar “mercenarul jurnalistic” Tereacă unde s-ar afla într-o țară civilizată?

 • Ce știți voi de complicitate ce e aia complicitate inafara de prostiile pe care le spuneti

 • Dc nu vati făcut anchetatori judecători dacă tot va dați deștepți și știți voi toate alea despre acest caz Și despre toate cazurile in general

 • Dacă era ceva ce capul tău și voiai sa îți exprimi părerea , îți scriai numele te autentificai, așa ca tine sunt mulți tari în gură care latră . Știi vb aia câinii latră ursu merge :)))

 • Ma refer la ăștia care se dau deștepți așa și vorbesc din cărți care acuza și o zic că ar sti ei cu ce se mănâncă un caz de genu . In primul rând voi nu știți absolut nimic concret. Ați citit numai articole de la Ziariști care sunt înflorite și câteodată contrare adevărului , dar pentru raiting omu scrie și neadevarul ( profita ca nu exista legea presei și nimeni nu poate sa i facă nimic ca sa știți cum sta treaba). omu își permite sa scrie ce vrea , ce îl taie capu , iar VOI ceilalti neavând ocupație, stați și citiți toate prostiile. Neavând habar de nimic, insistați in prostie, stând tolăniți in spatele unui monitor / telefon.

 • Catre desteptii cu un singur i. Incendiatorii ar trebui bagati la tentativa de omor pentru intreg blocul. Cateva zeci daca nu sute de suflete puteau suferi daca incendiul escalada. Din cauza unor descreierati ratati ca astia de au dat foc sau au adus vodca sai ce i-a mai taiat prin budele alea de creiere. Pamantul nu are nevoie de voi, cu atat mai putin aceasta tara. Duce-ti-va.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.