Unul a fost alergat și prins! Unde s-a întâmplat

Poliția Locală Buzău a anunțat că la trei dimineața a primit în dispecerat un apel (0238.955) care anunța că „un grup de trei indivizi forțează portierele autoturismelor parcate în zona Grădiniței nr. 8 din Cart. Uniri Sud.

Poliția Locală: „La fata locului au fost direcționate doua patrule auto din cadrul Serviciului de Ordine Publica al Politiei Locale Buzau.

Aceștia împreună cu doi locatari din zona au reușit sa rețină pe unul dintre suspecți.

După întocmirea actelor procedurale, suspectul împreună cu bunurile găsite asupra lui a fost predat pe baza de proces verbal polițistilor judiciariști din cadrul Politiei mun. Buzau în vederea continuării cercetărilor.

Mulțumim cetățenilor pentru încrederea acordata și ii sfătuim sa apeleze în continuare nr. 0238.955 asigurându-i ca intervenția noastră o sa fie prompta și eficace în limita cadrului legal!

Pe de altă parte, un locatar susține că implicarea Poliției Locale a fost redusă:

„Filmul întâmplărilor a fost următorul. Doi locatari I-au alergat și I-au prins (fără ajutorul politiei), după care au așteptat 15-20 minute un echipaj de la Politia Locala și l-au predat”.

UPDATE, Polițist Local: „Nu e adevărat ce susține acest cetățean. Două minute a durat de la apel până când noi am ajuns acolo. Întâmplarea a făcut ca noi, în patrulare, să fim în apropiere. Și i-am fi prins și pe ceilalți doi, dacă nu ar fi strigat la ei un individ, fugiți, bă, că vine poliția locală”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Unul a fost alergat și prins! Unde s-a întâmplat

 • Lauda de sine nu miroase a bine.. :)) e datoria lor să facă asta… Ce se tot lauda. ln plus…nu au prins ei hoții…au fost anunțați de un locatar in timp ce acești ghertoi își făceau somnicul de frumusețe…in loc sa patruleze să prevină… :))) Ce mai știre …

 • Ajung foarte greu. Daca reclami ceva, pana vin ei, deja gata, a fugit baba cu colacii, la revedere. Tin minte cand se imbatase vecinul meu si a dat noaptea muzica tare. Au venit dupa jumate de ora si deja ala inchisese muzica.

 • Pingback:

 • Niște gardieni mincinoși. Asta sunt, pe banii noștrii.
  Auraș, sună la numărul gardienilor și o să vezi ce greu îți răspund, dar și ce greu vin la sesizarea ta.

 • @username …și nu ai luat tu amenda pt alarma falsă ? Ai grija. De acum înregistrează evenimentele sa poți demonstra in instanță caz că iei amenda și dorești să faci contestație…. La cat denl papagali îs milițienii…special întârzie să nu mai găsească nimic sa amendeze pe cel ce reclamă să câștige tot ei și să nu mai face e nici deranjați…

 • Vrăjeala de doi lei. Gardienii nu au prins pe nimeni. Cetățenii l-au prins pe individ și l-au predat gardienilor, care, la rândul lor l-au predat polițiștilor adevărați, după ce înainte s-au chinuit vreo două-trei ore să scrie un proces-verbal de două pagini. Pregătiți, nu glumă…
  Nu înțeleg de ce a sunat cetățeanul la gardieni și nu a apelat 112.
  Gardienii locali trebuie desființați! Nu se justifică! Avem Poliția și Jandarmeria! Este mai mult decât de ajuns!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.