Unul dintre pești a profitat de fată în țară, celălat și în străinătate

Percheziții ale polițiștilor buzoieni în urma cărora doi „pești” din mun. Buzău au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cei doi bărbați de 25 și 27 de ani sunt acuzați că au înlesnit practicarea prostituţiei de către o tânără de 23 de ani din Pogoanele.

„În urma documentării activităţii infracţionale a unui tânăr, de 27 de ani, din Buzău, a reieșit că, în perioada aprilie – mai 2020, acesta ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o tânără de 23 de ani din Pogoanele și ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției pe teritoriul României.

 De asemenea, din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2018, un alt buzoian, în vârstă de 25 de ani, ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către aceeași persoană, atât pe teritoriul României, cât și în străinătate” – informare IPJ Buzău

La sediul poliției au fost conduse mai multe persoane, pentru audieri. În urma percheziţiilor polițiștii au ridicat înscrisuri și telefoane mobile.

Astăzi, cei doi „pești” vor ajunge în fața unui judecător. Polițiștii și procurorul care a preluat cazul cer arest preventiv (29 de zile).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Un comentariu la „Unul dintre pești a profitat de fată în țară, celălat și în străinătate

  • Ea săraca…e usa de biserica! A schimbat peștii ca pe sosește…sa ii însoțească la răcoare.(pauza bine meritata)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.