„Unul după altul o pățesc!”

„Capcane pentru șoferii care vin la permise și înmatriculări”.

Cuvintele de mai sus și fotografiile de mai jos ne-au fost trimise de un locatar de la blocul de lângă instituția mutată de pe Chiristigii pe Simila.


„Unul după altul o pățesc. Pentru că nu mai au loc în parcarea instituției, oamenii parchează în parcarea blocului. Numai că acolo au fost garajele, iar în urma desființării lor, acum 3-4 ani, au rămas tot felul de fiare care taie cauciucurile”, ne-a transmis cititorul (căruia îi mulțumim).


„Vă rog, domnule Tereacă să faceți o știre cu dublu scop. Unu, să atrageți atenția șoferilor când parchează aici, la noi la bloc. Și doi, să puneți îm vedere celor din Primăria Buzău și de la Urbis, că au lăsat aici o lucrare neterminată. Au zis acum 3-4 ani că desființează garajele, ok, am acceptat, dar dânșii au rămas datori, n-au mai venit să asfalteze în loc”, a încheiat locatarul.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Unul după altul o pățesc!”

 • Si-au spart toti in fata portii sa se racordeze sau sa faca diverse lucrari, iar acum trebuie sa circuli pe carosabil ca pieton, nu ai alta solutie. A refacut strazi perfecte, ca sa bifeze proiecte inutile, iar altele sunt ca dupa bombardament.

  Răspunde
 • Păi, cum vine asta, Tereacă?
  Nu ziceai tu că preamăritul, preaiubitul edil a asfaltat tot ce era de asfaltat? Cum este?

  Răspunde
 • Apropo de asta, aveți cunoștință, domnule reporter, când sunt înlăturate șuruburile care fixau stâlpișorii aceia delimitatori rupți, de pe Aleea Industriilor ?

  Nu știu ce se întâmplă dacă trece o mașină peste acele șuruburi, dar nici nu sunt curios, in orice caz, probabil nu ceva de bine….

  In alta ordine de idei, de ce au fost montați acei stâlpi delimitatori prin tot orașul, daca ei nu sunt și întreținuți/spălați/curățiți, ca sa fie si vizibili ?!

  Nu în ultimul rând, puteți răspunde cum s-au reușit montarea acelor stâlpișori casanți și nu a unora felxibili ?!
  Din rea intenție a autorităților sau din pura neștiință ?
  Personal, nici nu știam că există în comerț astfel de stâlpi delimitatori (denumirea corecta, nu „bolarzi”, așa cum li se pare autorităților noastre că sună mai COOL) care sa nu fie flexibili…

  Răspunde
 • Locuri de parcare sunt suficiente in curtea noului sediu de la înmatriculari,dar acolo sunt și camere de supraveghere care îi filmează când își golesc scrumierele pe jos sau când lovesc mașinile noastre ale locatarilor la deschiderea portierelor,și plus de alta nu este umbră ca în parcarea din spatele blocurilor,va invit să faceți câteva fotografii în parcarea de la blocuri după ce se termina programul de lucru la înmatriculari să vedeți ce lasă în urma lor ai noștri concetățeni.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.