emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Unul va candida lângă Buzău, celălalt lângă Rm. Sărat

Continuă seria intrărilor importante în partidul lui Victor Ponta.

„În fiecare zi primim noi cereri de adeziune din partea unor oameni care fie n-au mai făcut politică, fie au fost dezamăgiți de anumite formațiuni politice”, a anunța Felix Rache, președintele Pro România Buzău.

Printre ultimele nume venite la Pro România este și fostul consilier județean PSD – Horia Toader. Acesta va candida la Primăria Costești.

„A avut oferte tentante din partea mai multor partide. E o persoană vocală, care își spune deschis părerea în fața autorităților, chiar și atunci când acest opinia sa nu concorda cu interesele partidului. Horia Toader e un câștig, nu doar opentru Pro România, dar și pentru comunitatea din care provine, comuna Costești” – comunicat Pro România Buzău

Al doilea candidat de primar, prezentat de Victor Ponta, este Aurel Răduță din comuna Topliceni de lângă Rm. Sărat. Și el a lăsat PSD pentru Pro România.

„Mult timp, Primăria Topliceni a fost zguduită de scandaluri, inclusiv de ordin penal, procurorii și polițiștii descinzând în decursul timpului de mai multe ori la sediul primăriei. Viceprimarul Aurel Răduță nu a vrut să facă parte din acest grup și să semneze hârtii care l-ar fi pus în situația să dea cu sebsemnatul în fața organelor de cercetare penală. De aceea a fost marginalizat și apoi exclus din PSD. Zilele trecute, odată cu venirea la Buzău a președintelui Victor Ponta, Aurel Răduță s-a hotărât să intre în Pro România” – comunicat Pro România Buzău.

Zilele următoare, Pro România va anunța și alți candidați la primăriile din jud. Buzău. „Vom avea candidați proprii în toate cele 87 de unități administrative din Buzău. Nu vom face alianțe cu PSD și cu niciun alt partid”, a anunțat Felix Rache.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Unul va candida lângă Buzău, celălalt lângă Rm. Sărat

  • Horia Toader caracter deficitar la fel ca si fiul cel mic(finul lui Boscodeala).

  • Zic mai bine sa va schimbati denumirea in PSD2, chiar credeti ca cetatenii sunt prosti si va vor vota doar pt ca nu va mai scrie Psd langa numele vostru, ci ProRomania??? Sunteti fix aceiasi psd-isti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.