UPDATE. A existat și a treia fată leșinată. Vezi foto și VIDEO

Două fete au leșinat la interval de două minute.

S-a întâmplat azi la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Rachetomodelism de la Buzău.

Prima fată care a căzut din picioare

Incidentul a avut loc în timp ce primarul C-tin Toma își ținea discursul. Fata care ținea placarda cu Germania a căzut deodată în inconștiență. Noroc cu doi militari care au observat la timp, iar unul dintre ei a purtat-o pe fată până la ambulanța SMURD – vezi VIDEO la finalul articolului..

După două minute, o a doua fată a căzut din picioare – vezi foto mai jos.

O doua fată care a leșinat

Fetele, în costum popular, fac parte din Ansamblul Folcloric Drăgăicuțele din Berca și au venit să ajute la organizarea și înfrumusețarea acestui eveniment.

Cel mai probabil, fetelor li s-a făcut rău de la căldură. Vezi VIDEO mai jos.

UPDATE: A existat și o a treia „Drăgăicuță” care a leșinat, numai că aceasta a fost luată de un militar fără a mai fi fost observată de public. Toate cele trei fete au primit ajutor de la cele două echipaje – SMURD și Ambulanță – aduse, iată, inspirat la eveniment de către organizatori.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „UPDATE. A existat și a treia fată leșinată. Vezi foto și VIDEO

 • Și Toma ce a făcut? A continuat să citească discursul la fel cum a făcut și Iohăniță la Constanța, de Ziua Marinei?
  Nu le-a văzut…

 • Bine ca s-a intamplat la Buzau! Ce-ar fi fost daca li se facea rau cand Dragaicutele au fost la zilele comunei Petrachioaia din Ilfov. Poate ne spune tinerelul primar care le-a insotit ce a cautat acolo. A crescut bugetul clubului sau a fost o ocazie sa se intalneasca cu primarul liberal si cu presedintele Consiliului judetean, Marian Petrache? Carcotasii spun ca bate pe la usile liberale. Dovada ca astazi nu a fost nici Dobrita si nici Toma la lansarea Dancilei la presedintie. Ne vedem la Plaiul Soimului tot cu Dragaicutele dar si cu Adriana, exact ca anul trecut. Bafta!

 • Ambulanta e obligatoriu prezenta la asemenea evenimente, nu tine de inspiratia nimanui. E lege!

 • La Constanta,militarul era platit,la Buzau fetele au venit neplatite probabil…

 • Cum zicea cel de mai sus, e ilegal sa nu ai ambulante la evenimente organizate de acest tip… nu a avut nimeni inspiratia, a fost obligat sa aduca, altfel risca sa faca chiar puscarie daca se intampla ceva si nu avea ambulanta prezenta, pe langa faptul ca trebuia sa despagubeasca victimele.
  Totusi cand te stii slab de inima e bine sa nu te duci la astfel de evenimente, dar unii forteaza nota si se duc (pe bani sau sa piarda timpul) si se intampla astfel de cazuri.

 • Ați ascultat careva discursul în engleză al lui Toma de la acest eveniment? Absolut penibil! N-are curaj nimeni din anturajul lui sa-i spună sa se lase ca nu-i de el?

 • Toma a vorbit în engleză?! Am crezut că vorbește în hindusă.
  Eu nu îi înțeleg pe acești politicieni care abia stăpânesc limba română dar se încumetă să vorbească în limba engleză în public. Nu este nicio problemă că nu știi limba engleză, mai ales când ai o vârstă înaintată, dar nu încerca să o vorbești pentru că nu iese, pentru că te faci de râs. Avem atâtea exemple de „vorbitori” de limba engleză în politica noastră…
  Mr. Toma, the ducks come from the trucks?

 • Carcotasi suntem destui….vedem numai partea goala a paharului si asta referitor la comentariile cetatenilor…sunt tatal copiilor care au avut o cadere de calciu si nu cred ca primarul buzaului sau cel al comunei berca era in masura sa rezolve intr-un fel problema ci persoanele abilitate …
  Copiii nostri ne reprezinta artistic nu numai in judetul buzau ci in toata romania iar problema financiara nu se discuta in comentarii la o stire care nu are absolut nici o legatura cu prestatia copiilor pe scena/scenele unde au urcat….
  MULTUMIM DOMNULUI PRIMAR TOMA PENTRU INVITATIE SI NU IN ULTIMUL RAND DOMNULUI PRIMAR AL COMUNEI BERCA (DOBRITA IONEL) CARE A FOST INTOTDEAUNA ALATURI DE COPIII NOSTRI.
  MULTUMIM CA PROMOVATI TINERELE TALENTE.

 • Probabil ca Toma le-a ‘dat pe spate’ cu discursul sau in ‘engleza’ pe dragaicute si de aia au venit gramada .Alta data,incearca cu malgasa mai toma,ca pe aia oricum o cunosti doar tu.Nu era nevoie sa vi cu discursul tau de rahat in engleza ca sa ne dam seama că ramai doar un ‘politician’PSD-ist si asta spune tot.

 • Nu a fost nimeni neplatit acolo. Cine spune asta e un mincinos. Au fost platiti toti participantii prin intermediul institutiei/firmei care i-a adus. S-a platit cu 100 euro pe cap de om, desigur unii au luat mult mai mult, ca erau mai „speciali” (a se citi mai cu pile sau cu grad mai mare), dar cei de jos au luat 100 euro.
  Nu e rau pentru o ora de „munca” ce costa in statul o ora la o petrecere, nici directori la multinationale din tari din UE nu castiga atat pe ora.

 • @Popa alexsndru sunteți tatăl celor trei fete care au leșinat sau doar încă unul care doar aduce elogii celor aflați vremelnic la putere?
  Dacă sunteți părintele lor, deși nu cred acest lucru, atunci sunteți vinovat pentru că fetele nu au o stare de sănătate prea bună, probabil din cauza lipsei unei alimentații corespunzătoare, a lipsei de odihnă, dar mai ales din cauza stresului pentru a face performanță cu orice preț.
  Pe de altă parte, să acceptăm erorile celor care ne conduc doar pentru că ne invită să îi distrăm este o mare greșeală. Este ceva de genul „Și ce dacă fură, bine că ne dă și nouă ceva”.
  Cu astfel de mentalități am ajuns unde suntem azi…

 • Domnul Vlad, da, sunt tatal a doua fete din cele 3.Starea copiilor mei de sanatate este excelenta.Chiar mananca si se odihnesc si au analizele la zi.Fetele sunt extraordinar de bn acum .Va multumim!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.