UPDATE. N-a mai rămas nimic! Vezi foto!

Supărare mare azi pentru cele câteva sute de locuitori din satul Negoșina (comuna Cănești).

Biserica din sat s-a aprins în această dimineață și a ars ca o torță (vezi foto mai jos).

Au fost chemați pompierii, dar fără a mai putea salva, din două motive, lăcașul de cult:

1) Biserica era din lemn și a ars rapid

2) Distanța de la Buzău până la Negoșina (40 km) a făcut ca intervenția pompierilor să fie întârziată și fără posibilitatea de a mai fi salvat ceva.

Pompierii au anunțat drept cauză posibilă de producere a incendiului un scurtcircuit.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „UPDATE. N-a mai rămas nimic! Vezi foto!

 • „haide-ti” sa ne rugam…. Vai de soarta noastra. Mai degraba, haideti sa investim in educatie si sa renuntam primitivismele.
  Sau rugati-va la d-zeu sa o repare. Parca d-zeu facea minuni, nu? Sau doar in carti, nu si in realitate?

  Răspunde
 • Corect usere, să mai lăsăm primitivismele! Când ți-o veni obștescul sfârșit (îmi pare rău că afli de la mine că nu ești nemuritor) să lași vorbă să te împăieze și să te expună la Mall, că așa este modern.

  Răspunde
 • Spuneti NU finantarii cultelor religioase de la bugetul de stat!
  Spuneti DA impozitarii tuturor afacerilor BOR !!!
  Redirectionati banii economisiti spre Sanatate si Educatie !!!
  Sutanistii au ajuns puterea din umbra, La Famiglia, nu mai au nimic de-a face cu credinta! Escrocherii, manipulare, indolenta, nici sutanistii nu mai cred in ceea ce predica. BOR este in picaj, in cadere libera, macinata de scandaluri de coruptie (Marele Alb) si pedofilie/ sodomie (seminarii & co).
  Sunt si eu asa, un pic mai curios, satul respectiv are dispensar? Medic si asistent medical? Cabinet de stomatologie?

  Răspunde
 • Pixele (sau sa zic mai bine zis „tovarase”) mergi unde vrei tu, pe ce cale vrei tu, inchina-te la ce zeitati vrei tu….cand ti-o veni soroc de boala, da-i cu aghiasma, nu mai deranja medicii !!! Banuiesc ca nici copiii nu i-ai avut la scoala, i-ai educat la strana….sau si mai rau, prin seminarii (cu riscurile de rigoare, fireste, pt orientarea lor sexuala…)
  :))))

  Răspunde
 • Ce vă mai stă BOR-ul în gât! Activitățile comerciale ale cultelor NU trebuie impozitate, nu trebuie să intre sub incidența legislației comerciale. Dacă fiscalizezi activitățile cultelor automat apare și evaziunea fiscală și se duce în derizoriu ideea de credință și orice organ, mai mult sau mai puțin fiscal, poate hărțui un slujitor al Bisericii.
  Cu adevărat nocivă este posibilitatea serviciilor secrete de a înființa firme comerciale. E la mintea cocoșului că nu mai poți vorbi de o piață liberă și concurențială, bașca de impozitare a acestor firme. Asta-i adevărata plagă a societății românești, nu cultele!
  Cultele tot mai întorc în societate o parte din venituri prin case de copii, cămine de bătrâni, bănci de alimente spre deosebire de firmele serviciilor secrete!

  Răspunde
 • Aloooo…112, urgent, cămașă albă cu mâneci foarte lungi, cu prinderi la spate, de preferință cu pixeli. Bine, fie, pixeli albaștri vă rugăm. Pt capturare nu aveți nevoie de tranchilizante, doar va rugăm să fredonați „Internaționala”….garantat subiectul ( aka Șobolanul Roșu, alias Tov Leo Tz) trece în modul „securist pașnic cu pensie nesimțită”. De, nostalgia….

  Răspunde
 • Pixele, nu-i așa că Băsescu e de vina??? Eu așa am văzut la RomâniaTV…..

  Răspunde
 • Username, Cătălin, Thomas de Torquemada, Anonim1….și alții, lansez o provocare: sub câte identități considerați că postează comentarii marele bolșevic Șobolanul Roșu/ Tov Leo Tz/ Înțeleptul Națiunii ???
  :)))))

  Răspunde
 • Satul Negosina nu are drumurile asfaltate. Ca multe alte sate si comune de altfel, asta in timp ce tov. Neagu le da din banii nostri moldovenilor de peste Prut.

  Răspunde
 • Bogdaproste !

  Cel puțin câteva săptămâni bune, babele oprite cu neuronul prin secolul al 15-lea vor scapa nemințite și cu banii în buzunar.

  Daca lua foc școala, oare mai cerșeau bani s-o reconstruiască ?!

  Hai sictir BOR, instituție milenară de înșelat, mințit, prăduit și omorât oameni.

  Noroc că, ușor, ușor, chiar și în România nivelul de educație creste, poate in câteva decenii va dispărea orice urma a firmelor al căror unic și exclusiv scop este acela de-a înșela proștii.

  De îngropat, ne putem îngropa morții și fără să plătim in mod forțat cate-un încornorat împielițat care sa asiste la proces și să recite niste poezii sinistre.

  Hai sictir !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.